Sjukstuga

Det har varit dåligt med uppdaterinagar på bloggen de senaste dagarna, men det är sjukstuga här hemma igen eller fortfarande beroende på hur man ser det. Hela familjen har åkt dit, snoriga nösor, röda halsar, hosta och feber. Trist! Men vi vilar massor, spelar Fia med knuff , tittar på film och försöker hålla oss på så gott humör det går. Återkommer så snart vi är på benen igen :). Kram

signature

12 comments

  1. Krya på er där i sjukstugan!Här hemma rådde magsjukan på Julia i baaara tre dagar!!! *gaaah*Tack & lov blev ingen annan i familjen smittad…! *puh*…hoppas att du snart är tillbaka igen…!/ Kram & hoppas att ni är på benen snart igen…hälsa La´familia från oss!

  2. Fy vad trist men tur i oturen att ni alla är sjuka och slipper det i omgången, nu får ni extra mycket tid och kärlek tillsammans istället. :o) Well, det gäller ju att se det positiva. *s* Krya på er och jag hoppas ni kan njuta av helgen ändå!

  3. Alla: Tusen Tack för krya på dig hälsningar, de värmde!Stämingsfullt: Hoppas att ni också kryat på er nu :).KramPetra L: Magsjuka, redan! Say it aint so :(pauline: Men så söt du är, Tusen Tack :)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *