Inga tapeter, än …

Kappa från TopshopHärom dagen skrev jag om att vi nu var i gång med tapeter till arbetsrummet (igen), så lång all gott. Men när vi väl skulle välja denna tapet, ja då blev det problem. Det finns ju precis hur många olika varianter som helst, i två dagar har vi tittat och jag är redan yr av alla intryck. Ursvårt, detta. Tanken är att detta ska bli ett rum som bryter av från de andra i huset, och eftersom det ska bli mitt rum så vill jag gärna att det blir lite feminint. Jag fortsätter leta och hittar jag några klockrena så återkommer jag i ärendet , under tiden så tar jag gärna emot tips på era tapetfavoriter.Inga tapeter som sagt, däremot hittade jag en ljuvlig kappa hos Topshop. Har ni sett kragen? Helt underbar!Någonting annat som är blått (mer än kappan alltså) är årets glögg från Blossa med smak av blåbär. Ny smak och ny design på flaskan, något att längta efter när det blir mörkt och kallt i december.Bild: Eget collage med bild från Topshop.com

signature

16 comments

  1. Hej Helena! Linnea här, fanns på bloggen “Hemma hos Linnea” innan. :) Min absoluta favorit-tapetsamling är brittiska Sanderson, http://www.sandersonfabrics.co.uk. De säljer bra märken till bra priser, har beställt därifrån själv nyligen. Tycker att tapetfabrikanten Sanderson (inte samma som webbutiken ovan :)) gör fina lite feminina tapeter! Mina favoriter: Clematis (som jag själv har haft tapetserad, helt fantastisk, tyvärr så länge sen att jag inte har några bilder) och Passion Flower ur kollektionen Classic Wallpapers II (http://www.sandersonfabrics.co.uk/acatalog/Classic_Wallpapers_-_Volume_II.html), och flera av mönstrena ur Parchment Flowers (http://www.sandersonfabrics.co.uk/acatalog/Parchment_Flowers.html). Det är blandat textilier och tapeter i de här kategorierna, men tapeterna har alltid pris “per roll”. Överhuvud taget finns hur många fina tapeter som helst på den sidan. :) Dock inte så bra bilder, men du kanske har nån återförsäljare i närheten så du kan titta på riktigt? Som du kanske märker älskar jag tapeter.. :) Lycka till!

  2. Jag gillar en tapet från Boråstapeter, från Linné-kollektionen med turkos botten och magnolior på, nr 3308, jag tycker att den är så härlig! Annars så har Rusta en fin tapet som vi tapetserat ett sovrum i sommarstugan med, den är milt turkos med lite paisleymönster och blommor på, väldigt romantisk och mycket finare i verkligheten än på bild! Ett budgetförslag!Annars gillar jag den tapeten som du länkat till, väldigt vacker och feminin!

  3. Gå in på Boråstapeter hemsida och titta då på tapeten som heter FLORA 3330, den är kanonfin.Ska sätta upp den som fondvägg i sovrummet!

  4. God lørdag til deg Helena! Så stilig kappe du viser fra Topshop. Skulle ønske den butikken var her i norge også. Sist jeg sjekket var den ikke det :( det har sine ulemper ved å ikke være med i EU også :(Ha en fin helg!

  5. Hej!Jag har nyss startat en blogg och då jag är förtjust i din så har jag den som bokmärke. Hoppas att det är okej för dig!Molly

  6. Alla: Tack så jättemycket för alla era tips, jag ska sätta mig och titta igenom dem nu medans Astrid tittat på Djungelboken.Molly: Absolut, det är bara roligt :). Jag måste ju också kika in hos dig och kika på din nya blogg, varmt lycka till med den.

  7. Superduper najs kappa! Och visst är det underbart att pundet står så lågt? Då blir ju allt världens fynd. Surfar dit och kollar at once.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *