Mitt i Prick!

Drömköket!Precis så här skulle jag vilja att mitt kök såg ut. Mitt hjärta slog ett extra glädjeflipp när jag bläddrade igenom det nya reklambladet från Gant, det är precis så här jag vill att mitt kök ska se ut. Det är perfekt, jag skulle inte ända en enda liten detalj! Jag älskar Gants reklam*, där de hälsar på olika familjer som bor i de mest fantastiska hem. Denna gång är det familjen Handels som bor i New York i ett loft som de renoverat. Vardagsrummet och badrummet är också mitt i prick för vad jag önskar mig i framtiden. Snyggt och enkelt, gammalt blandat med nytt och allt förenat i ett hem som passar stor som liten och stolta ägare som gäst. Nu förstår jag ju att det inte blir så lätt att hitta ett hem med jättestora rum med tillhörande gigantiska förster som familjens loft, men detaljerna som gör det lilla extra de sparar jag i min inspirationspärm för kommande bostad. Med förhoppningen om att den inte ligger allt för långt bort i tid.Hej, jag heter Helena och jag missbrukar Hemnet!* För att titta på bilderna välj Home under Our Collections.Bild: Eget collage med scannad bild från Gant A New York Story.

signature

13 comments

  1. Man måste ju se vacker inspiration för att nära sina drömmar! Och ja, där passar Hemnet bra. Hej! Jag heter Lo och är Hemnetknarkare.

  2. Hej Helena! Jag heter Misen och jag missbrukar också Hemnet. Såå snyggt det där köket var, vill ha ett hus och ett kök och alla fina grejer…

  3. Hej, Jag heter hanni och jag är hemnet- och inredningsporrmissbrukare. Visserligen letar vi större bo, så jag MÅSTE ju leta på hemnet, men i alla fall. Igår var vi i en lägenhet med en komplett björnfäll på väggen, inklusive huvud och ramar. Men den tände jag inte på…

  4. Lo: Hej Lo! Visst är det så, man ska hålla sina drömmar levande :)!Pjöllermaja: Men så roligt, Tack! Jag kikar förbi snart!Stämningsfullt: Sannerligen, detta kök skulle det vara en fröjd att laga mat i!KramNilla: Säkert jag också med tiden, jag funkar ju liksom så ;)!Hemmabloggaren: Jajamen, rakt av :)!Misen: Hej Misen! Jag med, vill ha ett hus … NUUUU!hanni P: Hej Hanni! Det är samma anledning här, vi måste ha större och letar således med ljus och lykta just nu. Nja, björnfäll på väggen vet jag inte om jag gillar såååå mycket. Vi har också råkat ut för en hel del skum inredning på jakt efter drömboendet. Det är jättesvårt att se förbi alla konstiga saker och se vad som kan komma av huset. Hoppas att vårat letande snart är över :)!mini: Åhh så avis jag blir, vill också :)!

  5. \r\nA wonderful article?. In my life, I have never seen a man be so selfless in helping others around him to get along and get working. I feel good that there are people like you too. Thanks for this great weblog of yours. Its surely going to get me to go to higher places!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *