Sådan Mor sådan Dotter

Tja vad ska man säga, dottern har kikat på de nya kläderna och är en smula skeptisk. Hon lägger pannan i djupa väck och suckar.- Inte mycket som jag önskar mig här inte mamma!Efter tre tittar till så vill hon ha det mesta.Joråsåatte …

signature

13 comments

  1. De är härligt omväxlande de små liven. Jag tycker de ser jättefina ut! Gillar verkligen den beiga bäbisoverallen i plysch… Ha en trevlig kväll!

  2. Visst är de härliga! Var ute och shoppade med sonen idag. Lite svårare, snart 9 år och har koll på de stora grabbarna. Inget randigt, de byxorna är inte fräcka, fel färg, Puh ja det är mycket att tänka på… Men det är faktiskt kul att man bryr sig! Ett litet modelejon..(precis som hans lillasyster…)Kram Karin

  3. Min dotter är också väldigt ombytlig :-) när det gäller kläder…!Sonen är så mycket enklare att handla till ;-)Det blir ett par tröjor till dem var i alla fall.

  4. Och jag har fått klämma på kläderna ikväll och vill ha typ ALLT!! Så mkt finare i verkligheten än på nätet!! Kläm rekommenderas ;)sen är det ytterst svårt att välja VAD man ska köpa för det GÅR ju tyvärr inte att köpa allt! (åtminstone säger min ekonomi stopp!)/M

  5. Hm jag håller faktiskt med Astrid tyckte att det var sådär vid första titten men vid några fler “tittningar” så finns det några godbitar som jag kan tänka mig till mina juveler. Ser fram emot att få känna och se i verkligheten..

  6. Tycker nog som Astrid intitialt.. Såg inte så himla mycket ut för världen. Men en visning nästa onsdag kanske får mig på nya tankar. Hoppas att allt är bra med Er, längesedan jag var här och skrev. Kram på er!

  7. Citat: “Joråsåatte …”Ha, ha, ha, jag älskar ditt korta, snärtiga avslut, som man ju kan lägga in lite vad man vill i så att säga.Det vara bara det Helena . . . i all enkelhet . . .Keep it up! / Peter :P

  8. Haha, känner igen det där. Fast numera får jag inte bestämma vilka kläder som ska köpas till dottern. HOn är ju snart 12 år och är inte det minsta imponerad av mina inköp. Bara att inse att tiden då man själv styrde ut de små barnen är förbi. Snyft!

  9. Jag håller med Astrids första reaktion. Kanske ska jag kika ett par gånger till, så jag också ändrar mig? Tittade mest i fotoalbumet och där hade de flesta barnen alldeles för stora kläder på sig, så det blev liksom inte fint. Men svarta canvasbrallorna kommer säkert hamna på inköpslistan till Lilla M!

  10. Alla: Jo det svänger minst sagt fort i vad de gillar och inte gillar de små. Och men som några påpekat så är det skönt att man fortfarande i alla fall kan få vara med och välja nu när de är små. Jag håller med Astrid och några av er andra att det kanske inte var så skoj vid första titten, men å andra sidan så vet jag sedan tidigare att det är som Minks säger att det blir annat när män väl är där på plats. På söndag så är det dax för mig och Astrid att gå på kalas, återkommer om vad vi shoppat för jag misstänker att det i alla fall blir några nya plagg :)!Peter: Just den lilla “meningen” säger sååååå mycket :)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *