Förlåt svärmor!

Ernst!När Ernst och Co anlände i rutan och inredde det första sommartorpet då var Ernst typ det enda min svärmor pratade om den sommaren. Superlativen haglade och blev fler och fler för varje avsnitt som sändes. Till slut gick det så lång att hon kunde ringa bara för att prata om denna Ernst. Men då på den tiden så var jag långt ifrån imponerad, jag till och med undvek att titta på sommartorpet för att jag ansåg att programledaren var mer än en smula fjåsig. Men efter några torp till samt två avsnitt av Sommar med Ernst så är jag beredd med superlativen också, kanske går jag inte lika långt som svärmor som önskar gifta sig med den glada Ernst. Men ett Förlåt svärmor är på sin plats känner jag. Du hade rätt, all along. Han är bra grym Ernst!Sommar med Ernst Vs. Sommartorpet [2008] 10 – 3

signature

7 comments

  1. Visst är han något utöver det vanliga! Vi har också tyckt att han är lite “för mycket” ibland, du vet vad jag menar… Men igår kväll sa tom maken att “ikväll måste vi se på Ernst” när han hade sett reklamsnutten för programmet. Underbart blev resultatet som vanligt när Ernst fixade!!

  2. Men rummet igår, tv-rummet i Sommartorpet, var verkligen fint! Det tokgillade jag!Såg Ernst program paralellt och det var ju också bra.Annars har jag i princip missat alla program hitills. Och jag som skulle passa på att titta när jag ändå är på besök i Sverige. well well…

  3. Ja, Ernst är något unikt! Så skönt egen och sej själv! I like!Ha en skön vila på landet! Själv jobbar jag tre nätter till, sen är det min tur att vara ledig. Underbart! :) ?

  4. Alla: Åhh, denna Ernst! Oj så mysigt det blev sist när han fixade till den illsöta familjens trädgård. Mina ögon tårades av både barn och vackert resultat.Anna & Bettina: Denna font heter Susie´s Hand (har använt den rätt så flitigt på sistonde märker jag).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *