For Sale!

Inspiration: Vitaste vittReportaget om detta hus som var med i Drömhem och Trädgård i augusti förra året är ett av mina absoluta favoriter. Givetvis för det vackra huset samt dess inredning men även för att reportaget om Sara & Per som bor i huset var så varmt och fint skrivet. Nu är huset som ligger i Örebro till salu, och för en som går i husköpartankar så kan man lätt i tanken just nu tänka sig att lämna Gävle för Örebro. Men bara i tanken, då Gävle är oss så kär:)!I Artikeln från tidningen säger Sara att hon skulle ha svårt att lämna detta hus, men man kan även läsa att Per har två drömprojekt. Ett riktigt Carl Larsson hus och ett Funkis. Jag hoppas att de nu byggt ett nytt drömhus och att det är därför de lämnar detta hus.Letar ni efter hus i Örebro med omnejd så finns mäklarannonsen här! Sålt!(Tack sötaste A för länken)Bild: Eget collage med bild från Hemnet.

signature

12 comments

 1. Ja, den tidningen har jag och kommer så bra ihåg det hemmet! Otroligt vackert! Tänk så kul det skulle vara om man fick se det igen med nya inneboende!

 2. Inte nog med att huset var jättefint, vilken säker smak och inredning, såå jäkla fint.

 3. Vilket fantastiskt hus. Snacka om att man skulle vilja bo där men det är lite långt från Växjö där jag har hela mitt liv. Vet inte om du missade min fråga tidigare eller om du inte vet vad det heter. Det jag undrade var vad typsnittet som en mammas dag är skrivet med heter.

 4. Anki: Ja det skulle ju vara jättekul om det kunde komma ett nytt reportage från huset med de nya ägarna. Eller om de nuvarande ägarna flyttar till nytt, se hur de inreder det nya:)!

  Stämningsfullt: Samma här, helt sold! Sannerligen kommer det att bli lyckans ostar de som vinner den budgivningen :)!

  alice: Precis, här snackar vi säker och tidlös inredning. Det som är mest inspirerande med det hela är att det mesta är fyndat på aktion. Måste bli bättre på att besöka dessa om jag någon gång skulle få ett större boende :)!

  Anna: Så himla fint, Lövli! Huset ligger helt fel för oss också, dessutom så är det tämligen dyrt. Men inspirationen är som vanligt gratis och det tackar vi för :)!

  Nejmen det lyckades jag ju glömma bort, sorry! Teckensnittet heter Wendy och är ett betalteckensnitt, men ibland kan man ha turen att dyka på ett som ligger öppet en stund. Skynda fynda ;)!

 5. Axelina: Det är just att det är så personligt samt att mycket av detaljerna är fyndade och ommålade som gör detta hem så vackert. Var sak noga utvald, hoppas komma dit en dag jag också.Tindra som jag: Stilen är i lagom dos här, uppblandad med kontraster. Mitt drömhus alla gånger :)!Jessica: Sannerligen är det det!

 6. Linda: Nej det lär nog gå tämligen fort det där. Vackert som sagt :)Att ha det gott: Jamen det vore något det, huset med alla möbler kvar. Ljuvliga tanke :)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *