Frisören undrar?

Astrid är åter hemma med feber, denna gång med tillhörande snuva. En av hennes favoritsysslor är att bjuda in pappan till sin frisörsalong och idag så har han tålmodigt suttit på fotpallen och låtit sig vattenkammas och disskuterat eventuellt byte av färg eller kanske vill du ha flätor? Pippi-look? Efter att ha fixat och donat ett längre tag så får dock frisören lite huvudbry:- Vi får nog ta mer vatten här, håret här bak står upp som en parodi!Hon böjer fram sitt lilla huvud och frågar undrande:- Har min herre möjligen problem med virvlar?

signature

10 comments

  1. Underbart! Själv har jag två vuxna och utflugna döttrar och visst saknar man den där tiden. Passa på och njut. Snart är hon vuxen och ute ur boet.

  2. Helt ljuvligt! Visst känns det ganska ofta som att man inte vill rätta till de små raringarnas felsägningar, jag har inte riktigt hjärta att tala om för min Ebba att Pippis kompisar inte heter Tommika och Annika…

  3. Ha ha… så härlig hon är lilla Astrid!Är det detta man kallar att göra “en parodi av sig själv”!? :)Bästa kramen till er båda.Äh, en till Johan också, så han slipper bli avis!:)

  4. Åhhhhh vilka härliga funderingar de har och tusen tack för att du delar med dig av lilla Astrids uttalande – en fröjd att läsa:) Har själv en fyraårig kille som säger så härliga saker mest hela tiden….Kram

  5. Ha ha ha helt otroligt underbar frisörkonversation. En härlig ögonblicksbild så här på en måndag fm. Hon är då för skön den tjejen!! :-) Kram Märit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *