Wii Fit?

När jag fyllde år så fick jag ett Nintendo Wii av Astrid och Johan (smart av honom, Jag vet). Just nu så har vi endast Wii sports som följde med men vi funderar på att utöka med ett Wii Fit, är det lika skoj som det ser ut? Eller har ni testat något annat spel som ni rekomenderar istället?

signature

20 comments

 1. Ja! Hurra! Detta ska jag följa. Är bra sugen på att skaffa sånt där. Vet knappt vad det heter men har sett reklam på TV. Är rätt “borta” när det gäller alla nya spel men jag vill gärna ha dem! :-)

 2. Wii är så kul. Funderar själv på wii fit. Men risken är ju att man tröttnar efter ett tag. Om du gillar söta och roliga plattformspel rekomenderar jag super paper mario. och mario galaxy.

 3. Vi ska köpa ett inom kort om inte mannen redan nu står i affären. Kanske en perfekt morsdagspresent med Fit-programmet till! Jag har hört om dem som svettats ordentligt. Tröttnar? Det gör man väl på allt som har med motion att göra? :-)

 4. Jag har använt Wii Fit i 21 dagar nu och rekommenderar det varmt! Jag trodde aldrig att träning kunde vara så roligt! Maken säger nu att jag börjar få en mer “tonad” kropp – tack för det Televerket! :-)

 5. Susanne: Här har du en till som är lite borta när det kommer till detta med spel. Maken har suktat länge så nu passade han på. Wii fit låter som en hit i alla fall, det är ju skoj :)Anne: Kul att du gillar fit, det ger hopp om mången skojig träning framöver. Jag älskar plattformspel och saknar mitt gamla Nintendo som jag spelade Super Mario på i timmar i min ungdom. Om det finns något liknande till Wii, ja då har jag hittat hem :)Caroline: Aha, även bakom detta köp står en glad make :)! Helt sant, man tröttnar på det mesta som har med träning att göra efter ett tag. Men med lite tur så kommer lusten tillbaka snart igen. Hoppas att du får en fin presang på morsdag!Helena: Men det låter ju helt fantastiskt! Nu blev jag än mer sugen :)Kattis: Härligt, måste nog köpa mig ett jag med efter era rekomendationer :)

 6. Jag har inte en aning om vad Wii är, vad är det, en spelkonsoll som man kopplar till tv:n, typ som playstation? Vad är det för skillnad?

 7. Lisa: Precis det är en spelkonsoll som kopplas till tv:n, med den skillnaden att spelen är anpassade att röra sig och inte bara sitta still. Mycket skoj :)

 8. Vi har inte testat Fit.Barnen gillar Super Mario galaxy (lite svårt men ändå)Jag och hela familjen gillar Sport och Play.

 9. Vi ska köpa wii i dagarna (för wii sports), och idag blev jag tipsad om wii fit av en bloggare (joho) som har kört det. Du får kolla hennes blogg (snartvuxen.blogspot.com) eller läsa hennes svar till mig på min blogg. Kort sagt så blev jag sugen på att det ska inkluderas i köpet. :)Du gör mig schizofren: prata om wii fit och sedan om glammiga desserter… ;)

 10. Är inte det hela vitsen, att använda Wii fit (eller vilken motionsform som helst) för att sen kunna äta glammiga desserter….njutning :)

 11. Hej,Måste rekommendera Guitar Hero… Har man spelat det på Playstation så är det här ännu roligare – du stoppar in fjärren i gitarren så det blir trådlöst. Hur kul som helst!! Annars så har jag provat Mario Sport och tyckte det var sådär. Wii fit har jag inte provat men skulle gärna vilja…

 12. Nilla: Som ett fan av Super Mario är jag mycket sugen på att testa dessa. Tack för tipset!Lox: Man tackar, jag ska genast spana på hennes blogg och se vad hon tyckte. Jamen man måste ju unna sig lite ibland så att man har lite att ta av när man ska börja nöta Wii Fit, en lagom kombo liksom :)!rosette: Precis så ja :)!Cecilia: Guitar Hero måste jag spana in, det låter mycket skoj för både stora och små. Tack för tips!

 13. Ha ha ha…undra vem som kommer att spela jag egentligen…!? ;-)Måste ha haft en liten tanke bakom det hela. :-)Men det är bara att gratulera då till spelet & hoppas att du kanske får tillgång till det nån dag…om den inte är upptagen förstårs…! he he he…Vill åxå ha!

 14. Petra: Jamen eller hur, där tänkte han till minsann ;). Jodå, om Astrid spelar så får mamma gärna vara med. Annat är det med maken, där är det lite mer egospel om jag så säger, hrmmm. Faktiskt riktigt roligt, du skanske skulle snacka med Pär om att det snart är morsdag ;)Kram till er alla

 15. Tina N & Helena: Skickade idag iväg maken för att inhandla ett Wii Fit, men vad händer Det är slutsålt överallt. Och till råga på allt så är det slut hos leverantören. Vill ha nu ju ;)!

 16. A wonderful article…. In my life, I have never seen a man be so selfless in helping others around him to get along and get working. I feel good that there are people like you too. Thanks for this great weblog of yours. Its surely going to get me to go to higher places!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *