Bäst musik just nu!

TitiyoLika trist som jag tycker att denna video är , lika bra är låten. Kleerup + Titiyo = världsklass!Klicka på bilden för att lyssna!Bild: Eget collage med bild från youtube.

signature

18 comments

  1. Jag bara älskar den här låten. Hörde den i radion för någon vecka sedan och den fastnade direkt. Synd att videon är trist.

  2. Läste ditt inlägg om allergi längre ner. Carityn åt jag för många år sedan. Hjälpte ej. Har nu tablett Kestine 10 mg sedan ett antal år. Mycket bättre. Enda allergimedicinen man kan ta en morgon och en eftermiddag också. Ett tips från en allerigiker sedan många år.

  3. Alla: Ja vad tänkte de på när de gjorde den videon? Den annars så snygga Titiyo ser ut som om hon mår riktigt dåligt. Men på radio funkar det alla gånger! :)Lisa: Jag köpte Kestine igår just av den anledningen att man kan köra två om dagen. Annars har det varit trist om kvällarna tycker jag. Damen på apoteket sa också att dessa skulle göra oss allergiker mindre trött, hoppas hoppas! :)Tack för ditt tips!Weronica: Eller hur! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *