Del 1, klart!

Ur Klaras GI-MatSå var mina 30 dagar över, jag tar idag min GI- Examen! Ja, jag vet att det inte är en examen, men för att peppa mig genom dessa veckor så har det sedan länge stått Examen i min almanacka på måndagen den 7 april. Summa sumarum, det har inte varit allt för svårt, jag har inte gått hungrig och det bästa av allt jag gick ner mina 5 önskade kilo! Nu gäller det bara att förvalta sina nya kunskaper så att kroppen får fortsätta att må bra. Jag längtar inte efter godis och inte heller chips och dyl, men om man får smak på dessa produkter igen …. Ja då kan det blir svårt. Mitt mål med dessa veckor var att komma över mitt sötsug, lära mig att äta nyttigare samt gå ner några kilo. Det gick vägen.Helgen bjöd inte på så många gosaker så idag ska vi fira lite istället, det blir en Chokladmuffin med nötter ur Klaras GI-Desserter. Boken kom i fredags och den är en ren fröjd att bläddra i. Jag rekomenderar den varmt till alla som gillar desserter, som jag! : )I Aftonbladet finns nu 6 av recepten ur boken, mums som sagt!

signature

10 comments

  1. Hej!Grattis! 5 kilo på en månad är bra jobbat! :)Själv har jag också dragit ner drastiskt på godis och annat onyttigt och har redan gått ner nästan 2 kilo. Och det är på ca. 2 veckor. Snacka om att kroppen gör sig av med det den inte vill ha :)Kram!

  2. Hejja dig! Bra kämpat!! Jag har idag grym träningsvärk efter träningen igår, med mina vän crosstrainern ;) ajaj ojoj tjoho vad jag är bra//M

  3. Hei Helena! GRATTIS til din examen og karakter “supertoppenbestått!” Du har vært jätteduktig! Jeg takker igjen for dine oppmuntrende mail og inspirasjon. Jeg synes du er en toppentjei!!!! I går til middag gjorde jeg din chockladmousse og den var a piece of heaven i glaset! Det skal du veta. Etter å ha sittet og sett på de andre mumse i helgen så var det gott å ha god samvittighet og mumse litt selv også. I dag er det mandag og jeg har hatt grønnsakssoppa (egentligen lunchsoppa) men pytt, den var god som middagssoppa også! :)Jeg skal sjekke ut linken til Aftonbladet nå du, takk takk! Og lykke til videre sier jeg bare :) Kram!

  4. Hej!Grattis till att du nått ditt mål! Jag kör lite samma stuk. Har redan tappat nästan 2 kg bara genom att låta bli allt mumsigt fikabröd…Underbar blogg du har!kram Susanne

  5. Alla: Tusen tack för hejarop! Det känns skönt att ha det bakom sig nu, men till er som fortfarande håller på: Heja Heja! :)Mette: Och Heja Dig, du har det ju lite tufft nu men det vänder snart igen. Ja den där chokladmoussen, den var räddningen många gånger den. Jag har ätit den rätt så många gånger redan, men jag är inte främande för att vispa ihop den igen! :)Varmt lycka till!KramSusanne: Haha, mmmm fikabröd det är stor del till min viktuppgång … Men man får lära sig att välja sina tillfällen, Heja! Varmt välkommen hit, roligt att du tyckte om bloggen.Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *