1 april

Jag var så på min vakt, jag har skrattat högt åt alla tokigheter både på bloggar samt notiser i tidningar. Hela dagen passerade och jag var säker på att ingen kommer att sätta dit mig i år inte ….. Eller?Det lilla radhuset, kl 16.37.Astrid: Hejsan svejsan mamma! Vet du vad jag gjorde i dag?Mamman: Nix, vad gjorde du i dag? (Anar oråd)Astrid: Jag tvättade händerna innan jag åt mellis!Mamman: Men åhh så glad jag blir, då har du lyssnat lite på mamma i alla fall då?(Köper detta med hull och hår, stolt hinner jag bli också)Astrid: Apjil, apjil din dumma sill …..Ridå!Nå, har någon av er blivit lurade i dag då?

signature

10 comments

  1. *Haha*…gick du på den…..min dotter som är hemma & är sjuk skrek: -Mamma det står en älg utanför !!Gick jag på den ? – Näpp…;0)Men vi bor på landet, så det vore ju inge konstigt annars =0)..Barn är bara för söta..Ha en go kväll..Kram Nettan

  2. Jada, ble lurt trill rundt av eks-kollega som skickade dumt sms og jeg ringte henne, føll rakt i fällan. Gissa om hon fick seg et gott skratt. nei jeg vil ikke si hva det var hahahaha

  3. Hi hi, vilken sötis! Nope, jag har inte blivit lurad idag och tur är nog det för så lätt lurad jag är skulle jag nog vara en lätt match.Trevlig tisdag kväll!

  4. Netta: Jaja, den åkte jag på! :) En älg hade jag nog blivit lite tveksam till också, precis som de som följde här hemma med tv-aparater som hänger i taket osv. Men det hade varit rätt coolt med en älg i trädgården, håller med din dotter där! :)Hoppas att hon snart kryat på sig!KramMette: Sicken osis, jag måste erkänna att jag varit lite skeptisk till mejl och sms idag. Men det ser ok ut så här långt. Nästa år är det din tur, då tar du henne istället! :)Anne: Ja hon visste exakt vad hon skulle säga där för att få mamma på fall! Det är samma här, mycket lätt att lura. Varje år har jag gått på massor, men jag trodde att detta var mitt år … Men nope!Det samma önskar jag dig!

  5. Ingen har lurat mig idag men jag lurade maken ganska grovt. Han svalde betet totalt när jag snyftande kom hem och sa att någon kraschat vår framruta på bilen. Han blev bedrövad och tyckte synd om mig som var ledsen. Kul när han lommade ut till bilen och såg den glänsa i solen – hel & ren =D Lite elak är jag nog ;)

  6. Hahaha! Det var nog det roligaste hittills! Heja tjejen!Själv gick jag på både sydsvenskans (fler trillinggraviditeter vid 3G-master) och DN:s (skidbacke som skulle glasas in). Till mitt försvar måste jag säga att jag inte läste någon av artiklarna helt. Då hade jag bland annat läst att man kunde trä en kondom över mobilen för att skydda sig mot strålning (om du inte skulle ha tillgång till bly så skulle visst latex gå lika bra…). Det hade till och med jag fattat…

  7. Malin S: Men såååå grymt, men samtidigt grymt roligt! :)Vicke: Grattis, hoppas jag slipper nästa år jag med! :)Stämningsfullt: :)Gunnel: Jag kan hålla med dig där, ibland så är det inte helt uppenbart om man inte läser (lusläser) hela artikeln. Mer och mer tycker jag att många av aprilskämten i tidningarna nästan är gränsfall. Det skulle mycket väl kunna vara som de skriver, man reagerar inte. Det ska vara klockrena, dra på smil banden skämt ju! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *