Till Astrid …

Dockvagn till AstridNär Astrid inledde sitt första sommarlov från dagis fick hon en liten dockvagn i present av oss. Hon älskar den vagnen men det bara att inse att dess tid är ute sedan länge barn, katter och massor av bus har satt sina spår. Sedan ca 1 år tillbaka så har vi letat efter en ny vagn för zebran att glida runt i, men ingen har kännts riktigt 100. Visst det finns vagnar, en masse men de flesta är rosa med nallar el dyl och visst i brist på annat så skulle hon ta med sig den hem men när intresset är svalt så proppsar inte jag på nallar och hysteriska färger heller : )!Så härom dagen när jag fått ett mejl för många om att de saknade mig hos Tradera så bestämde jag mig för att spana in utbudet. Väskorna är lockande, men jag vet inte hur kul det är i längden med alla oäktingar. I alla fall så hittade jag denna söta dockvagn från 60-talet av märket Emmaljunga och budade på den. I går stod det klart, att det var vi som lagt det vinnande budet och snart är den på väg hem till oss med bussgods. Nu håller både Astrids pappa och jag tummen hårt för att även hon ska falla för den söta retro-vagnen!Trevlig helg!Bild: Annonsbilder från Tradera

signature

21 comments

 1. Vilken bedårande vagn! Gillar inte Astrid den – fast det gör hon säkert – så kan ni ha den som prydnad! Trevlig helg!

 2. Åh vilken helt fantastisk dockvagn. Den var verkligen bland de finaste jag sett i den vägen. Som du säger finns en himla massa fåniga och trista leksaker för barn. Hon kommer nog säkerligen att gilla den helskarpt! // Ha en fin fredagkväll! //Märit

 3. Herrejisses amalia vilken bedårande söt vagn!! Hon kan inte annat än älska den!!!Tradera är verkligen inte så tokigt!!//M

 4. Jeg hadde nesten maken vogn når jeg var liten, bare min var kjøpt på begynnelsen av 70 tallet og knall rød. Jeg elsket nemlig rødt over alt her i verden når jeg var liten flicka :) ps. det gjør jeg ennå … og nå har jeg fått boken :)

 5. Åååh vilken fin!!!Vill åxå ha…Den blir nog en succe´kan jag tro…!Ha en skön helg.Kram, kram

 6. Åh, vad fin! Den går säkert hem hos Astrid! Har ett svagt minne av att jag hade en liknande fast röd när jag var liten. Ha en trevlig helg!

 7. Alla: Så glad jag blir att ni gillar vagnen, det ger hopp om att den nya ägarinnan ska tycka det samma! :)Koselig: Så roligt att boken kommit, Heja! :)Pernilla: Det fanns en röd fin vagn också på Tradera, kanske du ska slå till! ;)

 8. Åh vilken super söt vagn!Astrid kan ju inte annat än älska den, Zebran kommer åka kungligt.Annars kan vi offra oss och överta omvårdnaden…. :-)Ha det mysigt och en stor eloge till dig med din strävan att äta bra!

  1. Tyvärr Ingela, den är inte till salu. Men håll utkik på Blocket och Tradera, jag har sett liknande där lite då och då.

   Lycka till!

   1. Tack för ditt svar. Den var helt bedårande och säkert inte lätt att hitta en så fin vagn. Får hålla en tumme på att det finns flera skatter till salu. Vänligen
    Ingela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *