Grönt & Rött

Påsken hos GreenGatePåsken har inte tidigare varit någon direkt pynta-hela-hemmet-helg hos oss, men i år har vi lovat Astrid att vi inte bara ska laga mumsig mat utan här ska även pyntas! Astrid väljer påskens färger med gult och lila som bas och jag som fått tillåtelse att basa över köket plockar fram vår fina service från Greengate, så mina färgval blir grönt och rött. Jag blev riktigt sugen på att göra påskfint här hemma redan idag när det fina nyhetsbrevet från Greengate damp ner i mejlen på förmiddagen, men vi får nog hålla oss till helgen i alla fall. Bild: Eget collage med vaker bild från greengate.dk

signature

6 comments

  1. Visst va den bilden fr. green Gate helt underbar, fastna för den på en gång.Ja sådant porslin vore inga fel & duka upp ett Påskbord med..=0)Kram Nettan

  2. Green Gate hade jag ingen koll på, får surfa in där nu! Ser mysigt ut men jag har inte fått någon påsk-känsla än..

  3. Så fint och idylliskt! Tack för all mysig inspiration som du förmedlar till oss läsare! Undrar om du har tips på vart man kan hitta roliga barnmöbler – vill bland annat köpa en fin stol eller fotölj till min son när han fyller 2 år om ett par veckor. Tips?

  4. Nettan: Ja man fick äntligen lite påsk-känslor när man såg den bilden. Porslinet är mina favoriter i skåpen här hemma! :)KramMia: Ja då måste du spana in allt fint de har! :)Otiliamaria: Ja visst är det fint! Bruka har fina barnfåtöljer, jag såg även en liten söt gungstol hos russinet.se härom dagen. Annars finns det även mycket fint hos Blå elefant och Bosieboo. Lycka till!Tack så mycket för dina fina ord! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *