Illa

Trist!Det finns givetvis inget värre än när ett barn blir riktigt sjuk, men även något så simpelt som en magsjuka startar en minikris hos mig som förälder. Maktlösheten att inte kunna hjälpa den finaste man har som inget får behålla, tittar upp med dimmig blick och undrar – Hur länge ska jag må så här? Inget svar har man, barnet mår uselt och man känner sig som en skurk. Det var inte så här denna helg skulle bli, den alarmerande skylten om magsjuka på dagis var nedtagen och vi skulle bara göra roliga saker hela helgen lång. Ödet ville något helt annat dock, så nu blir det oroliga mamman och den lilla sjuklingen invirade i tjocka filtar som tittar lite förstrött på Mello. Kanske somnar vi en stund, eller så fortsätter vi att drömma om den tid som komma skall. Tiden då vi åter är friska, man behöver ingen overall, det finns blommor i massor och alla barn springer barfota i gräset.Jag återkommer med nya friska tag så fort minikrisen passerat och Hope is Enough igen!Kram[Pausunderhållning: Men herregud, när man tror att Björn Gustafsson inte kan bli sötare så går han och gör det igen!- Du är glad och elegant, du är laktosintolerant ….. Världsklass!]

signature

11 comments

  1. Åh, stackars liten :-( Det är aldrig roligt när ens barn är sjuka…Ja du, där är vi helt överens (som vanligt ;-) ) han är bara föööör söt den där Björn :-)

  2. Stackars! Själv får jag nästan panik när barnen är sjuka oavsett om det är vattkoppor eller förkylning. Jättejobbigt att inte kunna göra något precis som du skriver. Hoppas det är bättre nu i alla fall.

  3. Hoppas ni frisknar till snart!Jag har gett mig på att försöka blogga, och eftersom du är min favvo-bloggare har lagt dig i min länklista, hoppas det är ok.

  4. Alla: Tusen tack för alla krya på er hälsningar, vi segar på här hemma men det finns lite mer hopp idag i alla fall! :) Mia M: Så roligt att du startat en egen blogg, Grattis! :) Självklart får du länka, det är bara roligt!Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *