Som lovat …

Under trappanBland kommentarerna till inlägget om skåpet, bad Susanne att jag skulle vrida lite på kameran för att visa hur vi möblerat i hörnet under trappan. När vi flyttade in så var det först lekhörna här under, med en madrass och lite blandade mjuka kuddar. Mysigt förvisso men när Astrid för ca 25 gången ylade högt för att hon slagit i sitt söta lilla huvud i ett av trappstegen så gav jag upp och satte dit en fåtölj istället. under själva trappan står två stycken lådor i trä fyllda med allehanda pryttlar. Jag håller med dig Susanne om att det är ett svårmöblerat hörn, eftersom det är ganska så lågt under trappan samt att det är hemmets mörkaste hörn då dagsljuset har svårt att nå dit.Bild: Helena – En mammas dag

signature

16 comments

  1. Nilla: Jag älskar Ernst kluriga citat, hur ska det bli med sommartorpet i år utan dem? Ernst gå omedelbart tillbaka till Svt och inred ett torp eller två, snälla …! ;)Tack så mycket!

  2. Tack! Det blir nog Blocket eller IKEA på jakt efter en liknande fåtölj och så snor jag idén rakt av! Jag tror att golvkudde, saccosäck eller liknande visst kan bli mysigt, men i det här huset släpas bara sånt runt hela tiden. Jag ser hemskt gärna mer av ert hus! Är radhus med i inredningstidningarna är det antingen Per Albin-husen i Bromma eller något bohemiskt, vackert i Danmark! Ofta svårt att applicera på ett radhus från 1979.

  3. mamma milla: Tack så mycket! Så trevligt att du norpade en kaka också! :)En härlig söndag önskar jag dig!alice: Tack så mycket! Ja han är söt min lilla Lexington! :)Susanne: Det var så lite så! :) Vi har tre stycken av den vita fåtöljen, en är köpt på Ikea och de andra två fyndade på blocket. Ja allt som är lätt att bära med sig och som är mysigt de får ben här hemma med. Astrid bygger kojor och har picknick för sina nallar mest hela tiden, och fy på den som vill städa tillbaka kuddar och filtar! ;)Jag ska försöka komma igång med lite fotografering här hemma, jag tänker ofta tanken men så kommer det något emellan. Bot och bättring utlovas!Jag drömmer mig ofta bort när jag läser reportagen om de fina husen i Danmark, men jag håller med dig det är lite svårt att härma deras stil främst eftersom man saknar det stora utrymmet som dessa hus oftast har.Carin: Tack så mycket! :)/B Tack! :)

  4. Jag måste bara fråga var du har köpt den fina golvlampan som står bredvid fåtöljen? Den ser precis ut som ett vackert exemplar som jag har sett genom ett fönster som jag åker förbi varje morgon med bussen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *