Makes Me Happy!

Färger man blir glad avDen fina snö som vi glatt oss åt de senaste dagarna är på väg att bli slask, och i samma takt som den smälter blir det mörkare och mörkare ute. Detta är sannerligen en tråkig årstid på så sätt. Astrid plockade i sitt rum idag och fick i hop en liten hög med saker som alla var mer eller mindre pastellfärgade, Dessa blir jag glad av mamma. Det är så lyckliga färger, eller hur? Jag kan inte annat än hålla med henne, man blir lycklig av pasteller:1. Grytunderlägget Perle är gjort av vita porslinskulor som bildar ett “halsband” att ställa grytor på. Det kan formas på 3 olika sätt för att passa olika grytmått. Vackert för ca 540 kr.2. Jag köper normalt bara ett nummer av tidningen Vanity Fair, och det är detta nummer som kommer i dagarna. The Hollywood Issue, årets omslag är så snyggt att det förtjänar att ramas in. Lovely! De tidigare 13 omslagen , hittar ni här.3. Söt turkosfärgad axelväska i kraftig bommulsväv. Från LaRedoute, 229 kr.4. Mor Cosmetics Sorbet Lip Delight, skyddar torra läppar samt skänker dem ett skimmer. Kan helt klart behövas just nu! 190 kr kostar denna lilla pralin.5. Att Astrid älskar Hello Kitty är ingen hemlighet, däremot så håller jag denna sida hemlig för henne. Delar av sortimentet kommer att återfinnas i hennes påskägg dock. (Titta under fliken lördagsgodis)6. Illsöt sko i bästa Mary Janes stil, givetvis från favoriten Topshop.7. Tepåse med trevligt budskap. Påsen innehåller grönt te och säljs hos Lagerhaus för 39 kr.Bild: Eget collage med produkter från ovan länkade företag.

signature

14 comments

  1. Åhhhhhhh vilket underbart kollage och inspirationsvitaminkick. Gillade skarpt! Läckert med alla de bleka och kalla pastellerna. Och skorna … lovely!!! //Märit

  2. Hej!Ett litet tips, jag vet en godisbutik som har hela Hello Kitty-sortimentet av godis.Till bra priser också, plus att dom skickar över hela landet!sök på PL Konfektyr i Alingsås, på Eniro.se så kan man ringa dit.Jag älskar också Hello Kitty!! :o)

  3. Vilket fint pastelligt collage! Skorna är bara så underbara! Skogalen, som jag är, har jag aldrig känt behov av ett par rosa skor – förrän idag! Jag gillar underlägget också. Har sett det i några tidningar. Det är riktigt fint!

  4. Den där Hello Kittysidan borde nog ha hållits hemlig för mig också ;) I övrigt har vi slaskat färdigt här – nu är det bara regn och grått och inte en smula snö kvar.

  5. Jessika: Eller hur, så söt!Jellon: Skoj att du gillade det! :) Bleka pasteller, I like!Carin: :)Nilla: Dessa som jag köpt några till påskäggen kommer från http://www.cattungar.se. Catten har flera olika varianter av Hello Kitty prylar i sin webbutik. Kika in där! ;)Mia M: Tack så mycket för tipset, jag har nu skrivit upp butikens alla uppgifter i min lilla bok med braiga adresser! :)Annika: Det är samma här, jag visste inte heller att det var ett par rosa pastellskor som stod högst på önskelistan!:)Ja det där halsbandet som är ett grytunderlägg dyker upp lite varstans, ack så sött det är. Det skulle gärna få komma hem till moi!Helena: Mitt rum: Hello Kitty är fakstiskt rätt så trevlig har jag insett efter ett år av hård nötning här hemma. Astrids kärlek till den lilla katten har smittat av sig! :)Slask är trist, men regn och grått är nästan lika trist det med. Må våren komma med stora kliv och det snarast!

  6. Wow – vilka söta skor, de måste jag kolla in, de skulle ju sitta fint på mina fötter på bröllopet (ja vårt..) i sommar! (Om inte klänningen blir rosa, då kanske det blir för mycket..)Tack för tipset!/Tove

  7. åh varför varför visar du så mycket fint som man bara vill ha.. väskan från laredoute måste nog få komma o bo i min hall. Och skorna *åhhh* min fötter blev ju kär på en gång ju. Underbart pudriga pasteller.. lite så där lätt åldrat och bleka är ju så vackert.

  8. Tove: Åhh, jag ser det framför mig en vit vacker bröllopsklänning och så dessa skor till … Sniff det skulle vara otroligt vackert. Tänk viiiiiiiiit klänning! :)Angela: Sorry … Men visst var det en trevlig väska den får mer än gärna bo i min hall också. Skorna skulle jag kunna ha som prydnad, så söta är de! :)Ja bleka pasteller är nog min absoluta favoriter, jo så är det detaljer i bleka pasteller!

  9. A wonderful article…. In my life, I have never seen a man be so selfless in helping others around him to get along and get working. I feel good that there are people like you too. Thanks for this great weblog of yours. Its surely going to get me to go to higher places!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *