The gift

HjärtanAstrid har järnkoll på att det snart är Alla hjärtans dag och att man den dagen kan både få och ge ett litet paket. Hon har i några veckor grunnat på en present, den ska vara både vacker och andvänbar för det är de presenterna som är bäst. Nu har hon valt klart, det kommer att inhandlas ett sött armband med hjärtan på H&M. Hon har lagt ner så mycket pengar hon tror att det kostar i sin plånbok, just detta armband var tydligen i miljonklassen om jag förstod det hela rätt. Två Selmor är lika med 4 miljoner …. Oh´well. Vem som ska få den fina presenten vill hon inte berätta, men efter lite luskande så har jag mina aningar:Mamman: Vem ska få det fina armbandet då? Är det Kelly?Astrid: Nja, hon ska få ett kort …Mamman: Är det mormor?Astrid: Nja, hon ska få en teckning ….Ja och så här fortsätter det, vi går igenom alla som kan tänkas glädjas av detta paket. Så det börjar ju bli rätt uppenbart vem som ska få det:Mamman: Ok, är det möjligtvis så att det är du som ska ha armbandet själv?Astrid: Det är en hemlis. Men du kan får gissa. Hon är 5 år, har en mamma som heter Helena och hon har guldfärgat hår.Mamman: Ja du, vem kan det vara då?Astrid: Mmmm, sug på den du! *Fnissar som bara en stolt 5-åring kan*Astrid: Men jag kan lova att hon kommer att blir tokigt glad!Det räcker för mig, det finns inte mycket gulligare än  just tokglada barn.Bild: Eget collage med bild från H&M. 

signature

11 comments

  1. Ahhh, ett sådant hjärtarmband MÅSTE jag in och köpa när jag gör stan nästa gång!! Du har en alldeles otroligt söt liten dotter. Kul att läsa era roliga konversationer. Underbara grejer hon kommer med! :-)// Jellon

  2. Stämningsfullt: Ja det vore ju något att fundera på, då kanske man t om kan få låna ett vid behov! :)Att ha det gott: Tack så mycket, jag ska hälsa! :)Nilla: Ja det är ganska så gulligt faktiskt.Koselig: Lite hjärtan är aldrig fel! :)Jellon: Jag hoppas att det är lika fint i butik, för på bilden ser det riktigt najs ut. Men med tanke på att det kostar ynka 40 kr blir jag lite osäker.Hon är en tjej med många åsikter den lilla, jag häpnar varje dag över vilken idérikedom hon bär på. Ahh tänk att vara 5 år igen! ;)Katarina: Så roligt att du hittade hit och att du gillade bloggen, Tack!Varmt välkommen tillbaka! :)

  3. Verkligen en skön berättelse. Kommer och tänka på mig och min lillebror när vi var små och handlade julklappar. Vi köpte till varandra då den andra var med. De viktigaste och mest spännande klapparna var just dem vi köpt till varandra.

  4. Catten: Ja det är faktiskt rätt så sött IRL också! :)KramBarbamorsan: Ja det är så sant, så sött att köpa presenter i sällskap med den andra. Så söta ni ska ha varit! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *