Gossip

Gossip GirlPå tisdag är det dax för Gossip Girl att ha efterlängtad premiär här i Sverige. Serien som är baserad på Cecily von Ziegesars noveller med samma namn har blivit oerhört poppis i USA, främst bland de lite yngre tittarna. Det är drama & glam blandat med intriger och grymma svek i en enda soppa, vilket låter lovande så även om jag inte tillhör målgruppen så får jag nog ge serien en chans i alla fall.THE PLOT “De är rikare än dig. De är snyggare än dig. Och de är fulla av elakt skvaller.Den nya serien av OC-skaparen Josh Schwartz tar med oss till ett New York där de lyckade och fabulösa innekidsen leder sina bekymmersfria liv.Här syns Serena alltför ofta med ett glas i handen, Blair som trots dockansiktet är en manipulativ satmara och Nate som slits mellan de två, och alla krav som livet i samhällets toppskick ställer. Här bor Dan som suktar efter skolans snyggaste tjej, Chuck som saknar samvete och lilla Jenny – som ser upp till dem alla.De må vara snuskigt rika och vackra som få, men under ytan finns problemen som vi alla kan känna igen oss i – och som inte alltid kan lösas av en lyxig shoppingrunda, hur mycket de än försöker.”Gossip Girl kommer att gå på Kanal 5, tisdagar kl 20.00 under våren.Bild: Eget collage med bild från tvguide.com

signature

11 comments

  1. Jeg så de to første episodene men så glemte jeg bort resten… men en annen serie jeg ser på er Cashmere girls. Den er nok mer for oss litt over 30 ja… ;)

  2. Nina: Åh det låter lovande! (: Jag har dock aldrig sett Ugly Betty, får kanske skaffa mig en box.Carin: Ja en chans tycker jag att serien kan få! (:Malin S: Ja skriv upp, det är inte alltid det vankas glam en helt vanlig tisdagskväll! (:Koselig: Aj då, det lät ju lite sämre. En serie man glömmer bort … (:Cashmere Mafia, ligger mig mycket varmt om hjärtat. Det är intriger och glam för oss som passerat 30, absolut!

  3. din blogglayout e så himla snygg, fattar inte hur du gör alla snygga bilder o alla fina inlägg. Avis. Gör du hel bild med text i PS ochsen lägger in i vit bakgrund så att det inte syns att det e bild eller hur? Fint blir det iallafall!!!

  4. Malle: Tack så mycket, så glad jag blir att du gillar layouten! (: Jag gör alla collage i PS, jag börjar med en vit bakgrund och så frilägger jag alla bilder och skriver dit lite text. Lätt som en plätt! :)

  5. Absolutt en serie å følge med på når man er i det humøret – tenåringgsversjon av SATC. Og jeg har merket meg at jeg synes pappaen til Dan (?) er mye kjekkere enn sønnen -et tegn på at man begynner å bli voksen…;-)

  6. B&B: Absolut måste jag kika imorgon! På tal om Dans pappa så såg jag att Serenas mamma spelas av en av Dr Mancini´s ex flickvänner i vår tids bästa såpa Melrose Place! (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *