Steel Function of Scandinavia

Nytt & fint till köketJag är som bekant en sucker för det mesta i vitt, men nu denna vår så hade jag bestämt mig för att fylla köket med massor av färg. Det gick strålande ända tills idag, då jag skådade dessa stilrena nyheter hos Inreda.com från Steel Function of Scandinavia. Nu behöver ju förvisso inte det ena utesluta det andra, men ack så fint det är med vita ting i köket. I like!Bild: Eget collage med produktbilder från Inreda.com.

signature

12 comments

  1. Veldig fine ting!!! Jeg har også bare lyst på hvitt om dagen… sikkert fordi det lysner ute, vil ha sommer jeg nå… vår.. 17.mai, barnetog, is, bjørkeløvspretten … alt som er lyst og pent :)

  2. Mmmmm det var snygga prylar med stora “vill-ha-stämplar”. Kollaget är som vanligt mycket snyggt och aptitligt gjort. Du är så duktig på det!!!/Pling från Märit

  3. Sandra: Så roligt att du gillade det, Tack så mycket! :)Koselig: Ja dessa var sannerligen fina. Och det är nog som du säger, det är nog ljuset ute som saknas så det är därför man vill fylla hemmet med fina vita ting. Ja tänk så mycket skoj ni har att se fram emot på våren, förvisso har ju även vi lite att fira med men vi Svenskar är inte lika duktiga som ni Norrmän att fira med pompa och ståt. Vi får jobba på det helt sonika! :)Jellon: Åhh Tack så mycket, det betyder mycket när det kommer från ett sånt collageproffs som du! :)Stämningsfullt: Mycket fina ting, I like! :)

  4. Åh, så fina – helt i min smak! Måste genast över till Inreda.com och kolla priser! En snygg ostkupa har jag letat efter länge! Trevlig helg!

  5. Annika: Spana på! :) Trevlig Helg!Sanna: Precis en sådan har vi här hemma, arvegods efter kära farmor. Den är inte så snygg, men den är stor och bra.Ljuvligt hemma: Ja det är så fina så fina! :) Trevlig helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *