Brevlådor

Brevlådor på olika sättNär vi flyttade till vårat lilla radhus för några år sedan så ville jag så gärna sätta upp en brevlåda i bästa U.S. Mail stil, men då de inte är så praktiska med tanke på att de är så små så fick jag lägga ner den drömmen. Nu lever drömmen igen, men innomhus denna gång. Härom dagen då jag och Astrid var på stan så tittade vi in i favoritbutiken DivasBoning och där på ett bord märkt med en stor reaskylt så stod det precis en sådan postlåda som jag önskat mig. Brevbäraren kan känna sig lugn, jag ska inte sätta upp den vid grinden. Den står nämligen på kylskåpet, med sin lilla flagga uppfälld och fylld med alla urklippta recept som jag samlat på mig genom åren. Den funkar fab för ändamålet samt att den pryder sin plats mer än väl.En annan postlåda som jag sneglat på är denna med rundad form och lock ovanpå, den skulle jag gärna se i vår annars vita hall fylld med mössor och vantar. Lådor med dubbla funktioner som sagt!Bild: Eget collage med bild från bla inreda.com.

signature

7 comments

  1. Stämningsfullt: Det är så synd att den är så liten, annars hade jag skruvat upp den ute vid grinden. Mycket fin är den! :)

  2. hej Helena! Följer din blogg men har aldrig skrivit nåt förut. Iallafall så bor jag oxå i Gävle och japp visst har Divas fina saker! Synd bara att det är rätt så kostsamt det mesta. Vilken bra idé att ha recept i en sån brevlåda! Den andra varianten har jag faktiskt i vår hall, dock en vit variant, och du, det var ju smart att ha vantar och mössor i den, det har jag inte tänkt på:-)mvh Anette

  3. Anette: Så roligt med en läsare från hemstaden! :) Det bästa med Divas tycker jag är att det finns många fina ting att pigga upp sitt hem med för en relativt billig peng. Nu tänker jag på små detaljer inte alla de fina möblerna eller alla fina ting a´la Lexington och Ralph Lauren. De tittar jag mest på! :)Så roligt att vi tänkt lika här, med brevlådor i hallen alltså!Ha en finfin dag!

  4. hejsan… tänkte höra med dig om du visste vart man kunde få tag på en sådan brevlåfa , den där svarta du har på bilden där det står post på? alltså inte den amrikanska…tack på för hand..

  5. Kikki: Jag vet tyvärr inte på rak arm var man hittar dem nu för tiden, jag köpte min 2008 hos Inreda.com. Men om jag får gissa så skulle jag tro att det är störst chans att hitta den hos Bruka Design. Lycka till!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *