All I want for spring …

På önskelistanJust nu kan det vara den absolut tråkigaste tiden på hela året, det är mörkt och grått ute och det största samtalsämnet är: Blir det snö tror ni? För att hålla humöret uppe i väntan på vårens värmande solstrålar har jag pysslat ihop en liten önskelista med  fokus på vår!1. Våtservetter som tar död på minsta lilla synd inom räckhåll, jo på våren börjar vi om!2. Mina händer är torra som fnöske, men det skulle förmodligen vara lätt fixat med nykomlingen från Miss Ferling, Baume de Dalmatie.3. Det är inte bara händerna som behöver sig en omgång, ansiktet skulle jubla över denna facial wash med pepparmint från The Art Of Shaving.4. Söta toppar kan man inte få för många, denna söta i 100 % bomull finns hos Topshop.5. Top med lång arm för att ha under alla söta toppar innan värmen kommer på riktigt, denna finns hos H&M.6. Vår det betyder en ny doft från Philosophy, den som drar mest just nu är denna lemonade: Your my sunshine!7. Ett par linnebyxor står på önskelistan varje vår, dessa fina är från H&M.8. En stor och glad ring, man kan inte annat än le när man ser den!9. En stor väska att ta med när man går och handlar, denna är i bästa seglarstil.10. Sköna och fina skor att promenera i, dessa i ballerinavariant är ljuvliga!Bild: Eget collage med bilder från ovan länkade företag.

signature

11 comments

  1. Pethra: Den ljuvliga skorna finns hos Laredoute, följ den röda länken så hittar du dem! :)fru A: Jag kan bara instämma, en i varje smak skulle sitta finemang det! :)Stämningsfullt: Så roligt, Tack ska Du ha! :)

  2. Johanna: Ja visst piggar det upp med lite vårnyheter! Må våren komma snabbt! :)Petra: Ja ringen är illsöt! Så roligt att du inspireras, Tack så mycket det gör mig jätteglad! :)

  3. Åh jag som precis efterlyste ett inspirerande collage inne hos “den andra mamman” och så tittar jag in här och hittar ett jättefint med massa inspiration. Tack för det!

  4. Sofia: Så trevligt att du inspirerades av collaget, och nu Weronica också lagt ut ett vårcollage också! :)

    miri: Åh tack så mycket själv för glada tillrop, Tack! :) Jag köper mina genom http://www.hqhair.com, Cow Parfymeri eller så beställer jag av vänner och familj på resande fot. Så ofta det bara går! :)

    catten: Ja de där skorna skulle jag mycket gärna möta våren i, lovely! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *