It´s in the bag …

Vilken väska är du?Jag är fortfarande på jakt efter en väska, och i väntan på att väskan med stort V ska dyka upp så gjorde jag ett test på veckorevyn.com. Jag är dock lite förbryllad över resultatet, jag var säker på att jag var en svart Bayswater. Tydligen så hade jag fel:

DU ÄR EN SVART CHANEL 2.55

Classy as hell, quiltad, cool och skarp. Du kan lätt ge lite fel intryck med dina guldkedjor. Du kan ibland uppfattas som kall, men framför allt är du ju SVINDYR – vilket innebär att folk antingen älskar eller hatar dig. Gemensamt för alla är dock att de avundas din svala, snygga, sofistikerade stil. Tänk på det när de ger dig onda blickar i ryggen…

Well, jag vet inte riktigt jag. Nog för att väskan är kult och jag är ett fan av Coco men där går nog gänsen för mig. Och kall. Nej det är inte jag, jag är en riktig softis ju. Svindyr? Men hallå, jag tipsar ju om fynd från Rusta!Men ponera för en minut att jag nu är en Chanel, vilken väska är då du?A girl should be two things: classy and fabulous.                                                        – Coco Chanel Bild: Eget collage med bild på Coco Chanel hittad här.

signature

18 comments

  1. Om det är till någon tröst så är jag också Chanel 2.55 och precis som du så trodde jag att jag skulle vara en Bayswater…

  2. Jag var faktiskt ute en sväng (eh, mkt kort sväng springades förbi Åhlens på väg till t-centralen, bärandes, handväska, datorväska, paraply och 2 pack tulpaner…. kill me!) men nä, jag hittade ingenting jag ville ha. Allting kändes antingen plastigt och trist, eller för dyrt. Jag är inte ett dugg förvånad att jag blev en – Trygg och praktiskt, en sliten Bayswater från Mulberry!Ce moi//M

  3. Kul test! Jag älskar väskor och letar just nu efter en ny älskling… hoppas att jag inte hittar den innan löning bara (!)Jag blev en Bayswater från Mulberry men det kändes förhandstippat.Tack för en kul blogg :)

  4. Hej Helena.Jag har en liten fråga bara ang. dina tips från Rusta..Vet du när Cath Kidston-grejerna skall komma ut i butiken??Min mamma fyller år snart o hon ÄLSKAR allt från CK!!Tack på förhand! Kram

  5. Jag var också 100% säker på att jag var en svart Bayswater. Min absoluta drömväska. Men precis som du blev jag också en Chanel. Kan det vara något fel i testet? Hehe..

  6. Hej Helena! Vill bara tipsa om att jag mailat dig angående inbjudan till nationell bloggträff. MVH Charlotte

  7. Alla: Så roligt att ni testade också, och det tyckts stämma på en del av er i alla fall! :) Minks: Jag håller med du, antingen är de för plastiga eller på tok för dyr. Suck!Mia M: Jag har inte fått ett direkt svar på den frågan från Rusta, men jag vet att prylarna börjar komma in i slutet på februari men om de alla kommer samtidigt törs jag inte säga. Jag håller en tumme för att din mamma ska hinna få lite fina prylar i bästa CK-stil till sin födelsedag! :)Juliana: Det är helt klart min teori, trasigt test! :)Charlotte: Jag ska genast läsa mejlen, tack så mycket!

  8. Jag blev en Bayswater i oak – nja, jag är nog snarare en i svart! Men i övrigt stämmer det ganska bra. Kul test, hur som helst! Trevlig helg!

  9. Jag är:DU ÄR EN SLITEN BAYSWATER I OAK FRÅN MULBERRYTrygg och praktisk, grattis – du är en sliten Bayswater från Mulberry. Antagligen i färgen oak. Dig kan man lita på, du avslöjar aldrig en hemlighet och är den bästa vännen man kan ha eftersom du håller år ut och år in. Du matchar till allt och smälter in i vilka kretsar som helst. Positiv och glad, nära till skratt. Yta är inte så viktigt för dig, men kvalitet är något du värdesätter – och gärna lägger lite extra pengar på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *