I want more …

Lexington spring 08Tekniskt sätt skulle jag kunna skriva ett megalångt inlägg om hur mycket jag gillar Lexington och att jag skulle kunna sälja alla mina pryttlar för att köpa nya textilier från dem vid varje nytt produkt släpp. Men det tänker jag inte göra, för ni vet allt det där redan. Har man en katt vid namn Lexington, så är det hela givet i alla fall. Vårens nyheter är här, kika in på sajten och njut! Sweet!Bild: Eget collage med bilder från Lexington Company.

signature

14 comments

  1. – Hej jag heter Jessica och en tjej som heter Helena fick mig bli galen i Lexington…jag vet att man inte ska skylla ifrån sig men jag var inte besatt innan..- Hm vi har tystnadsplikt men jag kan säga att vi går runt här på Lexingtonavvänjningen på grund av henne…gå till vänster därframme så kommer du till Lexington avvänjningens specialavdelning för Helenafall …: )

  2. jess: Du har kommit en bra bit på vägen i din avvänjning när du inser att det inte går att skylla ifrån sig på andra! ;)Aha, vänster säger du? Då ska jag nog hitta! Vi ses där då! :)

  3. Jag tycker det är så himla synd att det inte går att handla deras produkter i USA. Blää för det. Jag gillar också Lexington. De har massor med fina saker.

  4. Jag älskar Lexington!!! Deras coola stil, material, färger, inredningsprylarna åsså nu deras kläder. Apropå besatt i tidigare kommentarer, så är det nog inte långt ifrån. Men jag vill absolut inte bli avvänjd. Jag förnekar allt och tar en ny sväng på Living som saluför Lex i stan :-) Mmmmmm. // Ha en fin dag!! Märit

  5. Desiree: Ja, det är lite synd det där att de inte öppnat i USA än. Min kompis som bor där, önskar också att de kunde öppna en butik. Mycket fint som sagt, men även Ralph Lauren och Gant är ljuvliga så du får trösta dig lite med det så länge! :)Caroline: Nej jag är motsträvig jag med! ;)Minks: Ta en titt du, sen är det vänster som sagt! ;)Jellon: Ja det är just det, deras coola stil! Jag tänkte spana in deras nya kollektion i eftermiddag samt leta reda på några inspirerande brochyrer. Love is in the air! :)Det samma önskar jag dig!

  6. Jag är också L E X I N G T O N frälst…..vilken fin sida du har..en fråga finns de tkopior av Lexington, ser att många säljer på tradera m.m..så man ska kanske akta sig??? Ha det så bra//

  7. Sanna: Åh en frälst till, så roligt! :) Hmm, det var en klurig fråga. Det finns ju många som gör liknande produkter, men står det Lexington på lappen så tror jag att man kan vara säker på att det är originalet i nuläget.Sen finns det ju som sagt många produkter som ser ut som dessa men är billigare och det funkar fint det med. Eller så kan man mixa lite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *