13 januari

Idag dansar julen ut ….Nu är julen definitivt över, nu må sakerna packas ner i sina små lådor igen. Men det är med sorg i hjärtat som jag plockar bort alla fina julsaker. Visst jag vet att det inte skulle vara lika mysigt om vi hade dessa saker framme året om, men idag önskar jag att så vore fallet.Skylten med texten : Här finns bara snälla barn som är gjord av Ylva Skarp, den är sedan tidigare skonad och åker icke ned i någon kartong i år heller. Granen, den tar vi dock farväl av idag! Bild: Privat- En mammas dag/Helena

signature

7 comments

  1. Stämmningsfullt: Vi har den uppe året om, Den stora röde måste ju veta i god tid att här finns ett snällt barn som önskar sig många klappar! :)

  2. Här dansades julen ut direkt efter Skottland, men istället startade vi vår pyntning redan i november så tidsmässigt går det väl på ett ut. :-)

  3. Lox: Ja vi väntade tills några dagar innan jul innan vi slog till på riktigt. Hade jag varit bortrest och kommit hem hade det nog också varit en annan femma! ;)

  4. Vilken häftig bild – mycket talande! Det känns lite tomt utan julsakerna, men man vänjer sig. Det är värre med adventsljusstakarna och stjärnan – det blir så mörkt! I veckan måste jag ut och shoppa lampor har jag insett – jag behöver ljus! :)

  5. Cool bild!Fästmannen fick en Ylva Skarp i julklapp men den har inte hittat sin plats i huset ännu! Det måste vara en värdig plats, Ack så fin ack så fin!//M

  6. Annika: Jamen visst känns det tomt och en smula mörkt med för den delen. Jag håller med dig, det måste till lite mer ljus i hemmet. Lite lamp-shopping skulle inte sitta helt fel! :)Minks: Den stackars granen såg ut att ha noll form, Haha! Så trevlig, en Skarp måste hängas med omsorg så sant. Vad står det på fästmannens bräda då? Jag måste nog besöka hennes svägerska Helena och hennes Uthus snart igen, en bräda till hallen står på önskelistan samt en “Här bor” skylt! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *