Ledord för det nya året!

Ledord för det nya åretJag är vansinnigt förtjust i denna läckra t-shirt med den upplyftande texten: Make cupcakes not war på. Jag skulle köpa den på direkten om jag bara kunde hitta den på lite närmare håll än andra sidan atlanten. Lovely!Bild: Eget collage med t-shirt från Johnny Cupcakes.

signature

7 comments

  1. Helt ljuvlig! Verkligen supersöt. Skulle också vilja ha en sån. Köp den ändå! ;) (säger en som inte kan låta bli att beställa prylar från USA trots moms och tull). Ta reda på frakten och lägg på 37% (25% moms och 12% tull) extra på hela summan. Det är vad det kostar. Men det vet du säkert redan.Mvh, Linda

  2. Linda: Jo det är ju lite samma lika här, ibland så bara måste man! :) Problemet här var mest att de inte levererar utanför amerikat, men jag letar vidare för den är ljuvlig som sagt! :)Hanna-Sofia: I Like! Det är helt ok att du länkat, Tack så mycket! :)

  3. Jo, men visst levererar de utanför USA, eller? Problemet är väl att frakten är 25$ nästan lika mkt som tröjan alltså…

  4. lena: Det står på FAQ sidan att de levererar men när jag gjorde en provbeställning så var det inte lika lätt som det tycktes. Sajten gillade inte mitt postnummer! :( Jag har fått några andra tips så jag ska testa dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *