Hur gammal är du?

Det skiljer 30 år mellan mig och Astrid, det märks …35-åringen:  Johan vi måste köpa freestyle-batterier nästa gång vi handlar.5-åringen: Vadå?35-åringen: Freestyle? Det är som en MP3-spelare typ.5-åringen: Jaja en MP3, men varför sa du inte det då?35-åringen: Hmm, ja det blev bara så. Gammal vana.5-åringen: Mamma hur gammal är Du egentligen? Haha, freestyle … Ja jäsingen …. Du skojar va?Oh´well

signature

10 comments

  1. hahaha, eller som min kompis’ datter sa til oss en gang, vi satt og prata om å hyre en film, jag, hennes farsa og min make… og vi talade som vi bruker om videobutikken, og så sa hun… hvorfor sier dere videobutikken når de ikke har video der, de har jo dvd bare… hahahahha …helt sant! ;)

  2. alice: Nix du är inte ensam, här är en till! :)Stämmningsfull: Hmm, man känner sig en smula vintage måste jag säga! :)Nilla: Aha, då måste jag läsa det inlägget! :)Koselig: Jamen det är ju helt rätt, varför i hela friden det Videobutiken fortfarande? Ny tider nytt namn, DVDbutiken borde det ju vara, men då kanske vi oldies inte skulle veta vad det handlade om …! ;)Nina: Eller hur! :)

  3. Jag är ju 10 år yngre än du och tycker freestyle är helt rätt ord. Jag använder det ibland om min mobiltelefon eftersom det är den jag använder som … ja, freestyle. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *