2 år som fru

2-år idagOj så fort detta år gått, det inser jag när jag läser inlägget från den 27 december förra året. Då pluggade jag för fullt och nu jobbar jag för fulla muggar. Johan hade ett annat jobb än det han har idag och Astrid hon var mitt uppe i sin “Jag vägrar äta” period som varade i ca 3 långa månader. Stora skillnader i vårat vardagligaliv, men ändå samma lika. Jag är lika tacksam för min man och den kärlek han skänker mig och Astrid varje dag, för mig är det sann lycka att dela vardagen tillsammans. Ett äktenskap har sina ups and downs men på det hela taget så tycker jag att vi har det oförskämt bra, vi är ett bra team jag och maken. Så idag sträcker jag åter fram min hand och frågar: Får jag lov?Det råder lite delade meningar om i vilken ordning man firar bröllopsdagarna, men vi har valt att följa den där bomull står för första året och idag firar vi papper.

signature

10 comments

  1. Stort grattis på bröllopsdagen! Det låter perfekt med “ett bra team”. Det ger förutsättningarna för måååååååååånga bröllopsdagar framöver att fira!//M

  2. Alla: Tusen tack för alla gratulationer, det var en mycket fin dag! :)KramMinks: Precis, det gäller att vara ett bra team annars blir det trubbel. En av fördelarna med att ha varit tillsammans länge innan man gifter sig. Så se det finns en del fördelar med att måsta vänta! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *