Vilken är godast?

Cookie doughJag var och storhandlade härom dagen och skulle i vanlig ordning köpa en B&J Cookie Dough till Johan. Och precis där placerad bredvid B&J står en Häagen – Dazs i samma smak kombination: Chocolate Chip Cookie Dough. Egentligen så tycker jag inte att man ska plagiera andras idéer för det är fult,  men i just detta fall så kan jag inte hålla mig utan blir direkt jättenyfiken. Vilken är godast? Ska vi kröna hemmets favorit genom ett blindtest? Frågorna blir många och gifter sig fint i en glass-euroforiskt dimma i mitt trötta mamma huvud. Idol är slut och det är dax att börja fylla upp fredagskvällarna med egna aktiviteter, ett glass blindtest blir en utmärkt start!En riktigt mysig fredag önskar jag er!Bild: Eget collage med bilder från ovan länkade företag.

signature

12 comments

  1. Nämmen, kunde inte H-D åtminstone hittat på ett eget namn??? Jag instämmer, plagiatvarning!! Såklart att ni ska ha blindtest! (och jag gissar att B&J vinner)//M

  2. Minks: Ja det var lite skumt att de till och med hade samma namn på glassen, kan ju inte vara så kul för B&J som faktiskt var först med den. Det blir blindtest, helt klart! :)Återkommer i frågan!

  3. En perfekt fredagssysselsättning! Här hemma julstökas det för fullt. Rödbetssalladen är gjord och sista omgången bröd står i ugnen. Nu bär det av till ica för att inhandle diverse ingredienser till julgodis.. Det var min lediga dag det..Ha en riktigt skön helg!

  4. Vilken härlig fredagstest! Tror jag ska testa det en annan dag, just nu är jag såld på valnötsglassen från H-D, mums!!!

  5. Spännande! Jag är förtjust i både HD och B&J!men har inte jämfört just dessa två smaker. Undrar om jag inte håller HD som favorit i alla fall?! Jag vill också ha blindtest! :-)

  6. Åh vad gott! Själv har jag inte smakat någon av dem men hoppas att H-D:n är riktigt god för den står hemma i frysen och väntar!

  7. Alla: Här hemma var det ingen macth att utse en vinnare, B&J ärades med titeln som godast och H-D fick nöja sig med att bli lite sött till kaffet i fortsättningen! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *