Kvällens nagelbitare …

Ikväll gäller det, vem ska vinna Idol 2007?  Blir det Marie eller Amanda? Här hemma kan vi inte ens säga vem vi tycker ska vinna, de är ju så duktiga båda två fast på två helt olika sätt. Ikväll hoppar jag På spåret frivilligt och ger mig hän Idolhysterin fullt ut!Vem ser ni helst som vinnare av Idol, Marie eller Amanda?Uppdaterad 22.55: Jag kan leva med detta, Åhh så duktiga de var båda två! Men ska jag nu lyssna på vinnar låten ett tag (Agnes spelas ju fortfarande) så är jag nog lite extra glad åt att Marie vann i alla fall. Men nu får de ta och poppa upp den där balladen, ett riktigt sömnpiller är vad den är!

signature

3 comments

  1. linda m: Ibörjan av sändningen så hejade jag på båda, men vad det led så gled det över till Marie i alla fall. Men det var hårfint, precis som omröstningen! Sicken rysare! :)Abbes pappa: Men denna tar nog nästan priset, inte sant? Nix, bara att poppa upp den om detta ska bli en riktig hit! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *