En önskning till …

DockskåpSom ni redan vet så fyller Astrid snart år. Önskelistan är vid det här laget mycket lång, massor av små plastiga pryttlar är markerade med x i nya leksakskatalogen och så har det pratats om tv-spel. Jag kunde dock inte förmå mig att köpa ett tv-spel just nu, jag anser att hon kan vänta lite till med det. Så det får bli det som står som nummer 2 på önskelistan som uppfylls istället, ett stort fint dockskåp från Bosieboo. Dockskåpets front samt tak går att öppna och det är fullt möblerat med en liten familj redan boende i det och till jul kommer det att ligga en liten bil under granen för att göra hemmet komplett. Bara ett litet problem som kvarstår, dockskåpet finns inte i lager än hos Bosieboo utan väntas in kring den 14 nov. Om de kommer in när det är tänkt så hinner vi få det till födelsedagen, men om det blir förseningar så blir det bekymmer. Vi får hoppas på det bästa, ty det är ett ljuvligt litet hus som Astrid kommer att älska att stöka runt i!Bild: Eget collage med produktbilder från Bosieboo.

signature

11 comments

  1. I read your blog from France and I love it !I don’t speak a word of swedish but I understand some things. So just a little wish : translate it in english.Have a nice day !

  2. Indiska har ju ett fint dockhus i råsa och massor med fina möbler!Jag menar, ifall ni inte hinner få detta fina hus i tid …

  3. Muriel: That makes me very happy, thank you! I have sent you an e-mail.Trebarnsmodern: Ok mamma P, det beror lite på hur man väljer att se det. Detta dockskåp med inredning är tex billigare än ett vanligt Lundby med möber samt att det är billigare än ett tv-spel. Dessutom så gillar mamman här hemma detta alternativ bättre än de övriga två så där med var saken biff! :)Hoppas att familjen mår bra!Linnéa: Ja det är något speciellt med dockskåp när man är en liten tjej. Astrid har ett i sitt rum så detta är tänkt att stå på nedervåningen för att roa lite även där.Britta: Dockskåpen på Indiska är ljuvliga, jag har kikat på dem tidigare i Stockholm men tyvärr så har de inte tagit in dem på butiken i vår stad. Men man kanske kan be dem, tack för tipset!

  4. Vilket ljuvligt hus!Min 3 åring önskar ett sånt precis och vi har kikat på Indiskas. Men detta var nästan bättre!För en som aldrig handlat från nätet utomlands, hur gör man och vad kostar det? Ingen prisuppgift på hemsidan vad jag kunde se.

  5. mia: Det är ett sött litet krypin detta! :)Jo Bosieboo finns här i sverige så om man tryckt på sen svenska flaggan uppe i hörnet så ska det vara svenska priser som gäller. Här kan du läsa lite mer om villkoren: http://www.bosieboo.com/page/termsJag tror att detta dockskåp är lite större än det på Indiska samt att dockor och möbler ingår, så det borde bli billigare till slut även om frakten inom sverige tillkommer.Lyckat till!

  6. Har följt dina födelsedagsvedermödor med intresse då min om 7 dagar 5 år stora tjej också vill ha spel men ett gameboy eller liknande. Hett och innerligt. Vi har velat. Sagt kanske. Bestämt oss för nej. Och till slut kom jag över ett gamlat hederligt Gameboy color från sent 90-tal för en spottstyvel med tre barnsliga spel. Så spel blev det till slut i alla fall. Dockskåp har vi en en djup bokhylla. Fint det me´

  7. Birka: Men nu sa du något, jag har faktiskt ett sådant liggande i en låda här hemma. Spelet användes tidigare vid utlandsresor för underhållning på planet och på stranden. Det kan dottern få ärva, Tack för påminnelsen! :)Jag kan tänka mig att dotterns dockskåp är mycket fint, jag gillar personliga dockskåp mycket mer än Lundby.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *