Ta en höstpromenad

Ta en höstpromenadJust nu är det som härligast ute om man frågar mig, solen skiner det är lagom varmt/kallt och luften känns en smula mer hälsosam än vanligt. Lika anti som jag är inför mina dagliga powerwalks (suck, pust & stön) lika förtjust är jag i att bara gå ut och fingå, lyssna på bra musik eller en bok och njuta av alla fina trädgårdar i omgivningarna kring där vi bor. Ta ett djupt andetag och bara vara. Det är en lyx för mig! Därför bjuder jag idag på lite inspiration inför höstens kommande promenader, det gäller att passa på nu innan regn och kalla vindar gör entre för att stanna:Smörj in läpparna så att de inte blir nariga så snart kylan kommer, favorit just nu är Burt´s Bees. Denna lite längre jacka från Topshop är helt klart höstens snyggaste. Casual väska  i bommulscanvas finns hos Laredoute. Stickad polo med linne under, båda från H&M. För att lyssna, givetvis en ipod! Jag har inte köpt någon än eftersom jag hoppas på att hitta en under granen i år. Stålgrå fingervantar från Ellos. Stövlar från Viking eller Australienska surfarboots från Emu, hjälper till att hålla fötterna varma och torra. Jeans med något lösare passform, dessa var riktigt snygga då de ska jag spana lite extra efter. När det blir riktigt kyligt ute så hjälper nästan bara hemstickade sockor  a´la mormor men tills dess funkar det fint med ullstrumpor, dessa går dessutom hela vägen upp till knät.Bild: Eget collage med produktbilder från ovan länkade företag.

signature

10 comments

  1. Hej, Din blogg har öppnat upp ett helt nytt fönster för inredning och vackra detaljer i livet för mig, och till alla dessa roliga nätaffärer och inredningsbutiker. Det är så roligt att få inspiration och tips här. Och jag blir så sugen att gå på höstpromenad, i snygga kläder vore ett plus! Nu undrar jag om du som är redan är väl bevandrad i inredningslandet kan hjälpa mig med lite tips. Jag inreder mitt nya kök och det ska gå i rött och vitt. I fönsterna vill jag ha krukor som är barnvänliga. Är rädd att småttingarna ska dra ner porslinskrukorna så alla barnvänligare alternativ är tänkvärda. Jag drömmer om en kruka som är i mjuk plast och röd med vita prickar eller tvärtom. Alla andra tips på trevliga röda detaljer tas tacksamt emot. Kanske i ett sådant där snyggt collage du gör. KramRebecca

  2. Hej!Jag är helt såld på de här modecollagen!!! Jag vill liksom bara ha dem på nått sätt. Jag önskar nästan att hela mitt liv var ett litet vackert collage… Tänk att i alla fall få ett sånt modecollage i händerna när man vaknar, plocka ur så snygga kläder ur garderoben och så skutta ut i livet. Härligt!Gud, visst märks det att jag har fått ryggskott, har två småttisar hemma och en make på tjänsteresa?! Måste ta en tur till stan och en caffelatte och bli en vanlig människa igen, helst utan barnvagn i släptåg!

  3. Det är skönt när det är klart i luften och inte för fuktigt. Ungefär runt 10 grader.I morse när vi skulle iväg var det minusgrader… inte lika skönt.

  4. Allra bästa stunden på dagen är när jag går hem från jobbet på mornarna i 7 tiden. Då är det så där lugnt ute, väldigt stilla! (de flesta som börajr tidigt har hunnit stressa iväg till jobbet) Sen sover jag sött hela dagen kan jag lova!

  5. Den jackan…ser det inte ut som man skulle kunna få plats med en gravid mage under??! Vad tror du? Det var iallafall den snyggaste jackan jag sett hittills i år!

  6. Härligt modecollage! Tack – du fick miga att känna att det inte är så farligt med höstrusk och vinter.

  7. Rebecka: Hej! Så glad jag blir att bloggen inspirerar dig, det är det bästa betyg jag kan få! Tusen tack!Höstpromenader är ljuvliga jag önskar att jag hann med fler, oh well mina höfter önskar det kanske lite mer men i alla fall! :)Så roligt med nytt kök, och i rött och vitt dessutom mina favoritfärger i hemmet. Jag ska leta runt lite efter praktiska krukor och detaljer och knåpa ihop ett litet collage. Kul!KramAnnamaria: Jamen det vore något det, ett modecollage rakt i händerna efter tandborstningen. Å ljuva tanke! :)Aj aj har du fått ryggskott, det är bland det värsta man kan få har jag hört. Och så en make som är bortrest, inge kul nu med andra ord. Hoppas att maken snart är hemma igen och att ryggen ger sig så att du kan njuta en fika i lugn och ro. Kanske till och med hinna med lite shopping? Mitt tips är att köpa en härlig badbomb, och krypa ner i ett varmt bad och bara njuta. (maken och barnen är kanske på en planerad promenad till en lekplats el dyl så du slipper bankande på dörren)KramNilla: Så sant det är kallt ute fram till 10 snåret. Vantar och mössa på!Linnéa: Det minns jag från den tiden jag började tidigt, det var så skönt att gå till jobbet och allt var lugnt och stilla som att världen stannat till en stund!Sussa sött!Anna: Jackan är jättesnygg, love it! Modellen är ju utsvängd men det är svårt att veta hur dragkjedjan är satt. Jag tycker nog att det ser mycket lovande ut i alla fall! :)Att ha det gott: Suck, ja och jag vill ha allt! :)Lo: Nej så inte är det så farligt med hustrusk och vinter inte, de har sin charm det med! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *