11 comments

  1. Jag var SÅ nära att köpa det samma, men jag ska ärligen säga att jag blir lite snål när det är porto och frakt på 99 kr som kommer till. Då vill man köpa mer, och *viskar* det hann jag inte sitta och titta igenom på jobbet!!//M

  2. Minks: Så snål är jag med, jag skulle icke betala för endast en produkt. Jag som sköter jobbet från hemmet passade på att uppdatera lilla julådan när jag i alla fall var på G! :)

  3. Fina:) Och du har en liten present hos mig, maila din adress så skickar jag den på posten, är övertygad om att du kommer att gilla den lilla gåvan:) Ha en fin dag.

  4. Håller med Minks, det är faktiskt den dyraste omkostnad jag sett i en webbshop. Det, samt att man måste handla för minst 200kr, gör ju att man drar sig lite även om sakerna är “att dö för”. Om man tar förskottsbetalning sjunker det till 69kr, men det är också för mycket tycker jag.Jag vill egentligen bara köpa just de bokstäverna du visar, men hur jag än gör kommer det inte kosta mig mindre än 269kr – för att klicka hem en produkt som kostar 59kr! Jag sitter med kundvagnen färdig men tvekar om jag ska klicka klart just med tanke på det. Fast å andra sidan så är det bara jul en gång om året… :)

  5. Linnéa: Det var mycket fint att kika på, det är ett tag kvar till julen så du hinner nog med det också! :)mia dh: Wow, det var trevliga nyheter du kommer med! Man tackar så mycket och mejlar adress! :)Sofia: Jag har inte tänkt på det innan du tog upp det, men du har helt rätt det är lite i dyraste laget. Jag har sett att vissa webbshoppar tar betalt efter vikt så om man bara vill köpa något litet så betalar man mycket mindre. Sen finns det en stopp nivå för dessa priser med då de blir dyrare. Men idén är mycket god tycker jag.Helt sant så att det bara är jul en gång per år, men det ska kännas bra att handla också! ;)

  6. Hoppsan, jag har inte hunnit vara in och titta där än. Bäst jag gör det! Det där var jättefint. Hos oss kommer julkänslorna av sig, vi har fått snö två gånger och det har slaskat bort. Jag vill ju ha snö, massor av snö! Det är bara hoppas det kommer för att stanna snart! Ha det bra! Kram kram!

  7. Att ha det gott: Ja det finns mycket fint hos Cosas, men det ska kännas bra att beställa också som sagt. Jag har dålig koll på vad frakten hos andra webbshoppar brukar vara så jag måste kolla upp det.Charlotta: Oj har ni fått snö två gånger redan, här har de sagt att det ska komma snö men än så länge har det bara varit regn, Jag vill också ha snö, älskar snön och i år har vi ju även ett garage att ställa bilen i så man slipper allt det där trista med att leta fram bilen under ett blött snötäcke på morgonen! :)Ha det bra!Kram kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *