17 comments

 1. Molly: Ja man är tacksam att tiden inte stått still! :)alice: Precis, man bara *dööör* en smula! :)Linnéa: Det är samma här, jag får leva med att jag underkänns i Husmoderna ABC! ;)

 2. Hualigen!! Men allt det där är helt säkert skrivet av en man!! Nää, där blir det inga höga betyg för min del. eller snarare underkänt!

 3. Det var onekligen bättre förr:-)Fast. När man både skrattat och ryst färdigt kanske man ändå kan tänka efter hur duktiga vi är på visa att vi uppskattar vad vi gör för varandra. Det är ju inget som hindrar att det finns en likadan uppsättning regler för husbonden….

 4. Anna: Ja man misstänker att det är skrivet av en man. Inga höga poäng här heller som sagt, men vi är säkerligen bra på mycket annat som dessutom är mycket viktigare! :)Idépappan: Haha!Jag håller så med dig, man (i alla fall jag) är nog ganska så dålig på att tala om att jag uppskattar det min man gör för oss. Tror att han är mycket bättre på det faktiskt, jag utlovar bot och bättring! ;)

 5. Klaga inte om du lagat middag sedan igår och han sedan går på restaurang? Ja, jag vet vart jag hade placerat den middagen när han väl behagade komma hem… Det hade jag iallafall gjort med ett leende. Tro mig. Middag och lite omtanke kan man väl ta till sig, men resten var nästan väl magstarkt. Lite skrämmande vilka värderingar som präntades in, han har viktigare saker att säga osv.

 6. Charlotta: Jag hade nog blivit skogstokig! ;)När man läser denna text så är man otroligt glad att tiden gått framåt, det är inte längre bara kvinnorna som slavar runt i hemmen och går en sista runda innan mannen kommer hem för att kolla så att allt är perfekt. Det tackar vi det glada 70-talet för! :)

 7. Det låter som ett skämt varje gång jag läser liknande texter. Skrämmande att det verkligen var så och att det inte heller är så himla längesen. Uuu…

 8. Kalle: Jo det är just det att det känns som ett skämt som gör att man skrattar, börjar man tänka efter hur det kan ha sett ut i dessa hem så fastnar skrattet lätt i halsen. I många aspekter är det tack och lov mycket bättre idag!

 9. Helt underbar läsning! Oj vad det var bättre förr!!! Fast jag skulle nog tröttna på att ha en “robot” där hemma som alltid var undergiven och servade mig konstant. När jag kommer hem från jobbet vill man ju ha en person att prata med.Fast å andra sidan så hade man nog inga gräl beträffande hushålls-sysslor och om vem som ska göra dittan och dattan. Men så var det ju Mannen som försörjde hela familjen också, idag delar man ju allt ansvar tack och lov. Fast bilen får jag tvätta själv…varför?

 10. Fredrik: Hello!Lite bättre var det kanske för vissa förr, men som sagt det skulle bli lite robot-likt. Ja man vill nog gärna ha någon att samtala med, det är ju det som piggar upp i den ibland grå vardagen.Sant, så sant man hade eliminerat alla typer av bråk gällande hushållet om man följer dessa tips, men å andra sidan så kanske man hade en fru som blev galen istället. Nej dela med sig av hushållssysslorna tycker jag att man kan kosta på sig! ;)Hmm, jag kan tänka mig du kanske inte ogillar biltvätt så mycket? Johan blir helt crazy med olika produkter när han ska tvätta bilen, det tar timmar. Johan loves biltvätt! :)Hälsa!

 11. Every one remembers that humen’s life is very expensive, nevertheless people need cash for various things and not every person gets enough money. Thence to receive fast loan or just term loan would be a right solution.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *