Smurfarna gör comback!

SmurfarnaInreda.com har invaderats av smurfar och det enda som går genom min hjärna just nu om och om igen är Saft saft hallonsaft bättre saft har ingen haft ….. Välkomna tillbaka alla Smurfar och lycka till ni som är nya!Jag hade bara en och det var Smurfan, av någon anledning finns hon kvar i min minneslåda än idag.Bild: Eget collage med bild från Inreda.com

signature

15 comments

 1. Och jag kan inte för mitt liv förstå varför jag skulle vilja ha en sådan igen *g* jag hade nog några, men var är de nu? iiiingen aning!//M

 2. Hej! Jag hittade hit av en ren slump när jag sitter och letar roliga tips för mitt hem. Jag kommer garanterat att hänga här ;) Får man länka? Hälsning Joa

 3. Här finns massor av smurfar också.http://www.svampbyn.se/Har köpt mååånga smurfar av henne då vi hade smurf tema på vårat bröllop! Ja faktiskt :-) Istället för att beskriva alla med en textrad som en del brukar göra så fick dom smurfar som passade dom (allt från dykarsmurf till Gamelsmurf)jätteroligt!

 4. Jessika: Ja Inredas alla Smurfar måste det ju bloggar om! :) Det var ganska många nya tyckte jag, Datasmurfen var cool men i övrigt så var nykommlingarna inte så jätteskoj. Nej tacka vet jag Gammelsmurfen och Smurfan! :)

  Malin S: Jajamen, jag väntar nu på Penntrollets come back! ;)

  Minks: Jag är nog inte heller i köptagen, men lite nostalgi är aldrig fel! :)

  Joa: Så roligt, varmt välkommen hit! Absolut, du får gärna länka! :)

  Busliv: Det var ett jätterolig sätt att nyttja de smågubbarna, mycket smart. Ytterligare ett jättebra tips att lägga på minnet, Tack! :)

 5. Koselig: Haha, det låter inte riktigt pk för barnen men jag kan misstänka att det uppskattas av Smurfarna! :)

 6. Hade också bara en men min kusin hade massor, till och med ett smurfhus som jag älskade att leka med hos honom. Nostalgi härligt:)

 7. Vicke: Ja de där smurfhuset var jag också jättesugen på när jag var liten. Min kompis hade ett och jag tyckte att mina föräldrar var världens taskigaste som inte köpte ett till mig med. Nostalgi som sagt! :)

 8. A wonderful article…. In my life, I have never seen a man be so selfless in helping others around him to get along and get working. I feel good that there are people like you too. Thanks for this great weblog of yours. Its surely going to get me to go to higher places!

 9. I am trying to come up with a very good internet business idea for a while. As an alternative, I have make a excellent non-internet company idea, which kind of sucks in ways since this notion requires a fortune, rather than total internet-based enterprise that could n’t need very much to be started.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *