Philosophy

Phylosophy-frossaEva ska åka till USA om en vecka och vill då shoppa lite produkter från Philosophy och undrar vilka jag testat och om jag rekommenderar någon speciell produkt, har jag en riktig favorit?Jag har varit hooked på Philosophy produkter ett tag nu och har hunnit testa några stycken av dem. Nästan alla hudprodukter har jag testat på miniflaskor via deras box Here Come the Bride, att köpa någon av boxarna är jättebra om man vill prova lite av varje ur deras sortiment. Shampot och balsamet kommer att ta slut fort men burken med Hope In a Jar är nästan lika stor som en fullstor lika så  Soul Owner.Så till mina favoriter: Alla Amazing Grace produkterna gillar jag skarpt som bekant. När jag fick min leverans från USA i somras så var det bland annat en Mint Hot Salt Scrub med och den är himmelsk och mycket bra att ha nu på hösten när alla dessa förkylningar kommer. Mint doften är ganska så stark så man känner sig rejält uppfriskad i näsa och svalg också bara av att skrubba kroppen. Mitt sista tips är Lemonade Bubble Bath som är mjukgörande och uppfriskande med en behaglig citrondoft.Om det är så att dessa produkter är så mycket bättre än andra på marknaden det kan jag inte svara på, men det är helt klart något magiskt med att tvätta ansiktet med Purity varje morgon följt av Amazing Grace och sedan avsluta dagen med att smörja in sig med Hope In a Jar och hoppas på det bästa!Om man inte är på väg utomlands så kan man även köpa delar ur sortimentet här: Cow Parfymeri, Strawberry.net samt HQhair.Bild: Eget collage med produktbilder från saphora.com samt Philosophy.com

signature

7 comments

  1. Vad härliga de låter alla produkterna. Vet du om det är stor skillnad på priset att skicka efter jämfört med att köpa på plats i USA? Maken ska dit i november men jag vet inte om han är betrodd att inhandla dylikt….Har du provat någon av parfymerna? Kan du rekommendera någon?

  2. Jeanette: Ja det är jättefina produkter med peppande budskap, jag gillar dem mycket. Jag bad min kompis att köpa med sig lite produkter hem i somras, det är billigare på plats i USA med tanke på att dollarn är så låg just nu. Det skiljer en hel del pengar faktiskt.Om maken ska åka så slå till, välj ut de du vill att han ska köpa och skriv ner det på en lapp. I butiken behöver han bara sträcka fram lappen så plockar de ihop sakerna åt honom, lätt som en plätt! :)Jag har bara provat roll on parfymen, Amazing Grace. Min kompis har dock Falling In Love och säger att den luktar mycket gott.

  3. Me too like… Jag skickar långa Philosophy-inköpslistor med min man när åker till USA och han klarar uppdraget med glans! Nu provar jag Inner Grace, ganska ny doft tror jag och jag tycker mycket om den. Amazing Grace är också underbar men kul att prova något nytt.

  4. Min favorit åtminstone vad gäller titel är “Hope is not enough”. Ett utslag av många vakna nätter kanske.Vad gäller priset tycker jag man med emfas kan säga: det är snuskigt mycket billigare i USA och det gäller i princip all kosmetika och grooming-produkter. Speciellt amerikanska som Kiehls, Dermalogica etc. Sjukt nog har idiotiska EU-regler gjort att det blivit ännu dyrare att ta hit dem för att substanserna måste kallas grejer som här som det inte heter där. Sicko.

  5. Anna: Långa inköpslistor låter ljuvligt det! :) Aha Inner Grace den har jag inte testat, den får bli min nästa doft hör jag, tack för tipset! Som du säger det är kul att testa något nytt ibland.Idépappan: Haha, ja det är en toppen titel det där, instämmer helt! :)Ja det är billigare i USA så är det ju bara, men det måste köpas på plats och tas hem av någon (eller skickas som present) annars så riskerar man att fastna i tullen och då blir det plötsligt snordyrt att handla. Jättetrist med dessa mossiga EU-regler som “förstör” handel med varor åt båda håll över atlanten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *