Spara tid & pengar

Dryer BallsNär man tvättar tex dunjackor och kuddar så använder man tennisbollar för att inte förlora fluffigheten när de torkas i torktumlaren, resultatet brukar bli jättebra och torktiden minskas jämfört med att försöka torka dessa plagg utan bollar. Dryer Balls är en nyhet i Europa men har sålts via bland annat TV-Shop länge i USA. Dessa bollar lovar att korta torktiden med ca 30 min (1,5 timmes program) samt att tvätten blir fluffigare. Jag är grymt sugen på att testa! Vi tvättar oftast i föreningestvättstuga eftersom det överlag går mycket fortare men just momentet med torktumlaren, där blir det oftast lite problem med tvätt som inte torkat. Hittills har jag bara sett dem hos Isabella Smith, men jag misstänker att de om de inte redan finns så dyker de snart upp på Icas och Coops stormarknader.Bild: Eget collage med produktbild från Isabella Smith.

signature

12 comments

  1. Absolutt smart!! Takk for tipset, dette skal jeg anskaffe meg når jeg ser det ja! Jeg har tidligere brukt tennisballer jeg :) koselig søndag til deg

  2. Koselig: Ja jag tror att dessa kan vara en riktig hit, allt som kan underlätta och förkorta tiden i tvättsugan måste ju i alla fall testas! :)Kan man använda tennisbollar till vanlig tvätt också? Jag menar ger det något resultat?En mysig söndaglväll önskar jag sig!

  3. dreamhouse: Sådana här gånger så är det synd att det är så dyrt med frakten från Danmark. Nästa beställning så slinker de ner i korgen om de inte hittats innan. Bra, ekonomiska och söta! :)

  4. Kan säkert vara bra… men vad är det för fel på tennisbollarna? Och hur ofta tvättar man sin kudde – egentligen? Jag kan nog komma på en hel del trevligare saker att lägga mina pengar på…

  5. Lena: Dessa bollar är till för all typ av tvätt som jag förstår det inte bara kuddar och täckjackor. Som jag fått det förklarat för mig idag så funkar det inget vidare med tennisbollar tillsammans med vanlig tvätt, men då skulle dessa kunna snabba på procssen samt göra tvätten jämt torr vilket är något som jag annars har problem med här hemma. Sen att det finns mycket annat skoj att lägga pengarna på det är en helt annan femma! ;)

  6. Verkar helsjysst. Kan inte låta bli att tycka om grejer som är gjorda för just det som de ska användas för. Även tennisbollar kostar ju pengar.

  7. Idépappan: Ja jag tror att de kan funka finemang faktiskt, måste testa. Så sant att tennisbollar också kostar pengar! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *