Först barnvagnar, nu middagar …

KeldaIgår vid ett besök på Ica så passade jag på att uppdatera lite på receptfronten, och blev lite extra glad över att Kelda glammat till det lite extra. Jag tänkte inte så mycket mer på foldern utan lät den ligga på köksbordet, efter några timmar kommer Johan ångande med foldern och börjar prata om mat och upplägg. Jo man blir ju helt klart lockad hör jag honom mummla några gånger, innan han kommer in med den till mig för att visa upp de fina bilderna. Samma folder och samma bilder som jag tittat på några timmar tidigare.Detta såg jag:*Lyxiga bilder*Många bra tips som inte tar så lång tid att tillaga* Mycket trevligt med en ny svampsås …. Mmm får kika på den ..Detta såg Johan:*Ett mycket välbekant format*välbekanta ord som:-Prestanda-Expertpanel-Miljöpaket-Pestigepaket-Statuspaket-ModellAtt baksidan sedan är döpt till Extrautrustning och innehåller den allt för välbekanta prickarna för att lätt kunna se vilken modell som passar med vad blev bara för mycket, på en nanosekund kunde min man se sig själv där i köket. Han kan numer se sig själv gå till affären för att välja ut precis rätt modell, med extrautrustning och stolt köra hem i tidigare modell för att visa upp det slutgiltiga valet! Han är nöjd, för han förstår nu exakt vad det är som gäller. Mmmm, det är någon som tänkt till här! Smart Kelda, smart!(FastFoodLovers har hittat något mindre smart, jag vägrar tro att detta kan komma att möta mig i kyldisken inom en snar framtid!)Bild: Eget collage med bilder från kelda.se

signature

6 comments

  1. Jag har hört den där reklamen på radio, när Kelda gör reklam för soppor och såser men det låter som att de säljer bilar. Kan inte säga att den tilltalade mig, men uppenbarligen har de tänkt på folk (läs: män) som inte gillar matlagning, men som gillar bilar :)

  2. Saga: Radioreklamen har jag missat, men det måste ju vara en utmärkt idé att fånga in målgruppen på plats i bilen! :) En rolig idé är denna kampanj tycker jag, dvs allt som kan få min man att glatt humma i köket får min välsingnelse!

    Minks: Det tror jag med! :)

    Nope, den kaviarn går fetbort!!!!!

  3. Anna: Barnvagnskatalogerna har sedan länge varit uppbyggda på samma sätt som en bilkatalog. Allt för att männen ska engaera sig mera i valet av vagn. Arla har nu gjort en liknade grej med sina recept. Jag håller med dig, det ser mycket smarrigt ut alltihop! :)

  4. If you’re in not good state and have got no cash to get out from that point, you will need to receive the home loans. Just because it will help you for sure. I get sba loan every single year and feel myself OK because of that.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *