Ljuva minnen

My Baby And IDet är inte helt lätt att hitta på användbara presenter att ge bort till nyblivna föräldrar, oftast blir det illsöta små kläder som bäbisen snabbt växer ur.  Det är ljuvligt att flanera där på barnklädesavdelninen och spana in miniskor och minismå plyshdresser men är man på jakt efter en present som håller länge så är minnesramen från My Baby And I något jag varmt rekomenderar. Den går att förändra allt efter som tiden går, i början kan man sätta in ett nytt kort varje månad för att dokumentera hur baby växer. Sen kan man bygga på med år för att dokumentera den fortsatta utvecklingen hos barnet. Ramen är av det Amerikanska märket Pearhead  och från samma leverantör kommer även dssa fina babyalbum även de mycket prisvärda och mysiga att få i present.Till ramen medföljer sifferetiketter samt etiketter med olika fraser på engelska för att göra minnesramen mer personlig. Minnesramen finns i tre olika färgsättningar, vit, natur och mahogny. Priset är 210 kr plus frakt om man inte bor i Stockholms innerstad, då man kan välja mellan att få den hemlevererad eller hämta på plats (båda alternativen är gratis). Ramen har vi nyss köpt (vi får börja med år) så nu gäller det bara att ta tag i alla korten som ligger i datorn och väntar på att framkallas. En av vinterns sysselsättningar är även att sätta in alla bilder under de senaste åren i album, Jag läste nyligen i Mama eller var det Family Living att Sofia Wistam brukar sätta in sina kort i album per omgående och jag är grymt avundsjuk på sånt så nu ska här jobbas ikapp!Bild: Eget collage med bild från My Baby And I.

signature

5 comments

  1. Tack för bra presenttips! Det verkar vara babyboom runt mig just nu, många väninnor att köpa presenter till under hösten. Denna ramen las till bland favoriterna!Hoppas du har en skön kväll! Själv har jag lagat en höstlik soppa denna höstlika dag, mumma!

  2. Ingela: Lyllos dig, många små hjässor att lukta på framöver! Så roligt att du gillade ramen, det är nog min personliga favoritpresenten till nya föräldrar just nu.Men så gott det låter med soppa, det är bland det bästa med hösten nu känner man sig åter sugen på soppor och mustiga grytor! :)En trevlig tisdag önksar jag dig!

  3. Jag har just träffat min systerson på lunchen idag. Mys. Tavlan blir en perfekt present till honom ett lapptäcke jag sydde till honom i helgen. Det är lagom med tolv rutor, därefter hamnar nog tavlan i garderoben i lådan med “löjliga saker”.

  4. Caroline: Vilken tur han har din systerson som har en moster som kan sy, lapptäcken till bäbisar är så mysigt. Låter som en två mycket personliga och fina presenter.Tolv rutor är nog lagom det tror jag med, men istället för att hamna i lådan så kan den nog sitta kvar på mammas väggar lääääänge! :)Mia: Så roligt att du gillade tavlan, Me like! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *