Ny serie & mer Patricia Field

Cashmere Mafia

Den 4 december har serien Cashmere Mafia premiär  på bästa sändningstid i USA. Det är serien som förväntas fylla tomrummet efter Sex and the city, hypen är i fullgång och bolaget bakom serien kör en tuff markandsföring redan nu. Det finns lockande trailers, bilder från inspelningen och rollsinnehavarna gör massor av intervjuer. Det finns till och med en fansida, som fylls “med i väntan på info”.

“Cashmere Mafia” will follow the lives of four ambitious and sexy women, who’ve been longtime best friends since their days at business school, as they try to balance their glamorous and demanding careers with their complex personal lives by creating their own “boys club” (The Cashmere Mafia) to protect each other and discuss their personal ups and downs as they try to have it all in New York City.

Det låter som en blivande hit, och troligtvis är det även så men likheten med SATC är lite väl närvarande. Tex är en av seriens producenter Sex and the city-skaparen Darren Star. Serien handlar om 4 starka kvinnor som är bästa vänner och nu senast blev det även klart att det är Patricia Field som stod bakom de underbara kläderna på Carrie & Co som  nu även ska ansvara för att dessa 4 vänner med Lucy Liu i spetsen ser snygga ut.

Man kan bara hoppas att det lyckas göra någonting helt anorlunda denna omgång, även om rötterna är och förblir vänskapen mellan Carrie, Miranda, Carlotte och Samantha.

Bild: Eget collage med bilder från HBO och cashmeremafia.net

signature

7 comments

  1. Minks: Hjälpte det! Åhh så glad jag blir! Grattis! :)Jo serien ska bli lite skoj, det ska jag inte sticka under stolen med! ;)

  2. Det är en serie jag absolut skall kolla in. Undrar bara när den kör igång i Finland? När SATC började var jag så pass ung at jag aldrig följde med den ordentligt, så jag är glad att en liknande serie börjar som jag kan föja med från början. Dock tycker jag liknelsen med SATC är lite väl uppenbar med samma producent och stylist.

  3. Kan man håpe på et lite… endelig??? Endelig noe bra igjen for oss jenter?! Så spennende, skal absolutt sjekke ut dette og Lucy Liu er jo bare utrolig rå, i alle fall var hun ganske så tøff i Ally McBeal og en annen film jeg så henne i med Mel Gibson i hovedrollen. Ps. Hun hadde også en cameo rolle som seg selv i Sex and the city, remember that??? Håper den kommer til Norge snart også! HBO er en sabla bra tv-serie produsent kanal !! Det skal de ha, de er grensesprengende i USA og kanskje også i resten av verden? Hvem ellers ville ha gitt oss SATC, Sopranos og Six feet under?!Ha en underbar kveld og takk for nyheten :)

  4. åsikten: Serien drar igång i december i USA så det lär nog dröja lite innan vi får se den här i Skandinavien. Åh, denna ljuva ungdom! SATC som är så bra, njut av serien från början, kika på boxen! :)Jag kan tänka mig att om man inte varit slav under Sex and the city så kommer denna nya serie att skänka än mer glädje, då man inte sitter och jämför så mycket.Koselig: Jag tror absolut att man hoppas på regelrätt tjejunderhållning här! :) Jag gillar också Lucy Liu, hon är cool! Yes, I remember it well, Miss Liu and her Birkin Bag! ;)Denna serie kommer att börja sändas i desember i USA, men det kan nog dröja lite längre här. Denna gång så har Darren Star temat upp med ABC (samma bloag som gör Grey´s) men jag håller med dig om att HBO har gjort mycket för tv just genom att de varit så gränssättande. Älskar SATC (As you know) Har aldrig sett ett endaste avsnitt av Sopranos eller Six Feet Under! *skäms*En underbar kväll önskar jag även dig!Linnéa: Jag vet tyvär inte när den kommer hit. Det har funnits lite listor, men jag har inte sett Sverige på någon av dem. Efter 1/2 – 1 säong har det varit tidigare, men eftersom denna är så hypad kan det gå fortare! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *