På agendan idag [29 augusti]

-Hämta vatten-Byta film-snyta näsa-laga lunch-läsa böcker om Ellen & Rut, Knut och lilla tjut-krama massor med tröstande kramar- Hålla koll på stigande feberJapp nu är den här, höstens första däckar-förkylning. 1 down 2 to go!

signature

9 comments

 1. Stackars er! Gud vad det är tråkigt med alla dessa sjukdommar som sätter igång nu på hösten!! Men det är bara att bita ihop, det går över!

 2. ..åh så trist nu är det verkligen höst/dagis/skol/vardags-tider igen. Det som är “bra” om det nu är något bra i att vara sjuk är att man bara kan vara och MYSA och gosa och va tillsamman allt annat får faktiskt vänta såna här dagar.. Hoppas lilla fröken Astrid snart är piggare och jag hoppas verkligen att ni har lite goda muffins kvar :):)

 3. stackars liten! brukar det alltid bli tre förkylningar? min dotter har precis börjat inskolning och jag bävar för allt som nu kommer att drabba oss… tack för övrigt för en otroligt fin och inspirerande blogg.

 4. Här snyts också näsor … men faktiskt bara min egen och maken. Än så länge. *peppar peppar*Jag tycker hösttråkvädret och bacillerna kom väldigt tidigt i år. *suck*/Bwww.lyckligagatans.blogg.se

 5. Det verkar som om både du och Weronica – framför allt era barn – har råkat ut för dagis/skolstartens baciller. Sonen och maken har just tillfrisknat från säsongens första förkylningar – jag väntar och bävar; det kan ju ske ett litet under och jag klarar mig. Skulle inte tro det :)

 6. Annamaria: Ja huga, detta är bara början. Men hur trist det än är så tar jag hellre en förkylning än den fasade magsjukan! Fy för hösten på så sätt! Annars så är hösten min favorit! :)

  Att ha det gott: Tack så mycket snälla du, jag ska klura lite på ett inlägg i ämnet det lär ju komma att behövas i höst. Dax att bunkra upp med lite småsaker! :)

  Linnéa: Ja det är det trista med hösten och vintern, alla dessa sjukdomar. Jag hoppas att de blir lite mindre av förkylningarna i år i alla fall, för förra året var det bara för mycket! Ja det är tur det, att det går över! :)

  Ampa: Ja det är så sant, man får stanna upp i vardagen och bara mysa lite några dagar. Jajamen, idag så åt vi upp de sista muffinsen till fikat. Det var riktig vardagslyx, muffins med te och skummad mjölk! :)

  fru a: Jag det är riktigt synd om henne just nu tycker jag. Jag tänkte snarare att först blir dottern sjuk och sedan jag och maken. Vi brukar ha den tågordningen här hemma. Suck!

  Jag tror att det är olika det där hur mycket barnet varit utsatt för förkylningar innan de börjar på dagis. När Astrid började så hade jag hållt henne borta från alla som var förkylda så hon blev sjuk typ 3:e dagen och var mer eller mindre förkyld hela den hösten. Men de som inte hade haft en så nojig mamma som hon utan varit förkylda lite hit och dit redan innan dagis de klarade sig mycket bättre. Jag ska hålla tummarna för er! :)

  Så glad jag blir, tusen tack! :)

  /B: Stackars er, hoppas att ni snart mår bättre och att ni inte delat med er av bacillerna du och maken!

  Jamen eller hur, visst är det tidigt i år. Hoppas att detta inte gör att det blir mer förkylningar för det utan att det betyder att vi klarar av det lite tidigare i år bara! :)

  Annika: Ja jag såg sen att det bara kryllade av små sjuka barn i bloggland idag. Hoppas att sonen och maken snart kryat på sig riktigt och att bacillerna hoppar dig denna gång, jag håller tummarna hårt för det! :)

  Sara: Stackars maken och stackars dig, en sjuk make kan många gånger vara gnälligare än ett liten barn. I alla fall är det så i vår familj! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *