13 comments

  1. Jag hade själv svimmat av lycka om jag fått dom där Hello Kitty-sakerna, själv är jag ju snart 40 men älskar trots det Hello Kitty!! Jag förstår om Astrid blev stum av lyckan, den där lilla vita väskan är ju ursöt.

  2. Alla: Här står lyckan på topp även idag, alla Kitty sakerna har sovit nära sängen och jag kan bara tänka mig hur många gånger hon vaknat och kikat att de står kvar! :)Sanna: Tack för ett superbra tips, med en Kitty på armen så lär man sig nog klockan snabbt! :) Jag gillar att denna variant hade siffror, många av de modellerna vi kikat på har endast prickar och då blir det svårt att lära sig.

  3. Ja, jag gillade också att klockan har stora TYDLIGA siffror! Jag ska inhandla en trots att det är långt kvar till min tös är i lära-sig-klockan-åldern. :-D

  4. Lallis: Nej, det blir inte mycket bättre än så här om man är en liten tjej! :)Sanna: Jag har köpt den och lagt undan i skåpet jag med, men tanken här är att hon ska få den till födelsedagen. Jag tror att en Kitty Klocka håller sig finemang i flera år framöver! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *