Trevligt skvaller …

Robbie williams & David BeckhamJag läste i Aftonbladet att det eventuellt (alltså regelrätt skvaller) finns planer på att Becks & Robbie ska göra ett litet inhopp i Desperate Housewives nästa säsong. Tanken är att de ska spela ett skönt litet brittiskt gaypar mitt i Las Angeles. Det skulle vara ögongodis det! Jag hade förvisso planer på att lägga ner  mitt DH-tittande efter förra säsongen, för oj så trist det blev på slutet. Allt blir FÖR konstigt och FÖR hypat, charmen som en gång fanns där var borta. Men om de lockar med Becks & Robbie så ändrar jag mig så gärna!Bild: Eget collage med bilder från Google.

signature

6 comments

  1. Trist var det i slutet … det håller jag med om! Frågan är om jag tycker det blir mindre trist med dom …. jooo … jo …. JA! Det blir mindre trist :D

  2. Ja två hunkar som de kan man ju inte missa. DH var kanske inte så kul att se den sista tiden men sen måste man ju ha något att kolla på när hösten kommer. Vi får hoppas på en bättre säsong.

  3. Christina: Helt klart mindre trist med lite tittgodis! :)Pia: Jo, det är sant när höststormarna drar in och alla serier drar igång igen så är det kanske inte så mycket till löfte längre. Men trist har det då varit, jag som smygtittar på serien från USA hoppas dock att säsong 4 har mer att erbjuda en 3:an för där blev det lite too much som sagt.Minks: Ja, med tanke på att det bygger på lösa rykten samt att det edast är en inte allt för trolig källa i USA som släppt denna gobit till gossip så gäller det att hålla en hel arme med tummar! Men skoj vore det, helt klart! :)

  4. Jag var helt såld på DH första säsongen men håller med om att det blev för tråkigt nu på slutet men det här kunde ju bli en krydda som kan duga gott ;)

  5. Jessika: Och tråkigare blir det, den säsongen som senast gick i USA den som kommer hit i höst är ja tristare än trist. Håller med dig, första säsongen var mycket underhållande. Men som sagt, med lite fägring av denna typ så kan man ju alltid ändra inställning! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *