Nu är den tillbaka

StädhinkDen sak som jag fått mest mejlförfrågnigar om är städhinken som vi har i vårat badrum. Den vi har är lite anorlunda eftersom den har ett lock med fack men annars är den identisk med denna som finns på Rusta. Den var borta ur sortimentet ett tag, men nu är den tillbaka till samma fina pris på 129 kr. Så alla ni som är sugna, skynda fynda!Bild: Eget collage med bild från Rusta.

signature

12 comments

  1. Ljuvlig liten sak. Synd att den var så könsbunden ändå, eftersom det mest är min man som städar. Men han skulle se jättesöt ut med en sådan! Man kan kanske trixa lite med tip-ex?! :-)

  2. Supersöt den där – passar perfa till Isabella städprylarna :)Även om Housekeeperbetydelsen till största del appliceras på kvinnor så kan den gå även för en karl! Lite kul dock när man kollar betydelser – på Jamaica kan benämningen gå för en kvinna som lever ihop med en karl, har barn tillsammans med honom men inte är gifta -alltså sambokvinnan!

  3. Den här är kanon köpte den förra gången du “tipsade”. Min kära syster har fått den (dock med annat i än städmaterial…) för jag tycker den är så snygg att den gör sig som en liten pralin i badrummet/tvättstugan och man kan ha “allt-möjligt-i-den” eller hur? Kul att den är här igen den ska införskaffas till vänner som i dagarna sätter nyckeln i sitt nya hus inför framtidens städningar eller kanske det blir vin även i denna … :)Hälsningar från regnet lite söder över

  4. Aha…jag var ju på Rusta idag och såg denna. Stannade till några sekunder eftersom jag tyckte den var fin men gick lika fort då jag inte direkt på var jag skulle ha den. Fasiken….borde ju gått in här och kikat innan jag åkte dit….hmm :)

  5. Ja den er underbar. Vil så gjerne ha en slik selv i tvættstugan. Tyværr har vi inte Rusta her i landet, men kanskje jag hittar någon som liknar : )

  6. Suzanne: Thank you so much! :)Annamaria: Haha, tja jag vet inte om den är så könsbunden egentligen. Tittar man utanför vårat avlånga land så är det nog ganska jämt fördelat mellan män och kvinnor när det kommer till yrkesrollen housekeeper.Lyllos dig som har en egen housekeeper hemma! Han kommer garanterat bli ursöt med denna till sin hjläp! ;)Jess: Jajamen, den passar utmärkt in här hemma med alla Isabella prylar. Mycket intressant det där med olika betydelser, Jamaica låter mycket praktiskt för männen men som kvinna är jag lite tveksam! :)Ampa: Absolut kan man ha annat i den, jag har just nu mest smink i min. Låter som en supebra present till era vänner som blivit med nytt hus. En flaska vin med lite tilltugg var en utmärkt idé, den snor jag! :)Kram från ett ack så blåsigt Gävle!Nettan: Du har din i hallen om jag inte minns fel? Kul att den kommit till användning! :)Ha det fint & och krama om unge herrn i huset från gudmor!Grynet: Mycket snygg detalj i hemmet, skynda fynda! :)Minks: Välkommen hem igen! :) Ja hu det är inte riktigt klokt så man kan få abstinens utan dator några dagar. Nu väntar jag bara på dina bilder från torpet, såååååå nyfiken! :)Malin: Aj då, en trip till då kanske? ;)Junitjej: Mycket snygg, den är en av mina favoriter! Tack så mycket, så glad jag blir! :)Heidi: Den som vi har är inte från Rusta utan från en inredningsbutik så jag tror att chanserna är stora att du hittar en liknande på ett annat ställe. Men då till ett dyrare pris tyvärr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *