US Delivery

SlickepottVäninnan S är på väg hem till Sverige för att spendera lite tid med familj och vänner. Är det något du vill att jag köper till dig? Frågade hon under senaste samtalet, om jag vill! Massor, men jag la band på mig och knåpade ihop en lista med mestadels Philosophy grejer av varianten “Only At Sephora“. Utöver smink så blev det ett duschdraperi till Astrid från Pottery Barn kids rean samt en den sötaste slickepott jag någonsin sett. De är förvisso söta allihop, men det är något speciellt med nyckelpigor så den fick det bli. Jag hittade även muffinsformar i sillikon på samma ställe, perfekt för muffinsälskare som oss.Här på hemmaplan har det även kommit nya fina slickepotts samt slevar från Rice, mysiga färger och så gillar jag att det står förtagsnamnet på handtaget. Snygga!Bild: Eget collage med bilder från Williams – Sonoma.

signature

3 comments

  1. Ja vist var de från Inreda fina, men den du kommer få hem var då mycket rarare!Vilken bra hemsida den kom ifrån, måste kika närmare på den senare!

  2. Linnéa: Mycket rara är de med nyckelpigan, men jag får nog köpa mig en från Inreda också för jag tvivlar på att jag kommer att använda den från USA. Williams – Somona har mycket skoj.Nilla: Frågan är bara om man “törs” baka med dem, eller om de kommer att förbli ögongodis i köket! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *