Mitt paraply

RihannaHär lyssnas massor på radio som sagt och en låt som dyker upp mest hela tiden är årets riktig sommarplåga Umbrella. I början så led jag riktigt varje gång jag hörde den, inte så mycket för att låten i sig skulle vara dålig men texten. När man en gång roat sig med att nynna på en svenskvariant som då borde bli, under mitt paraply ly ly ly ly … Ja då sitter det sen så varje gång jag nu hör den så måste jag nynna med i den ack så dryga texten med ly ly ly. Rihanna som sjunger paraplylåten är överallt just nu, jag känner på mig att det kommer att bli lite Markoolio varning på henne snart för egen del.  Det vill säga, man blir trött, jättetrött och det snabbt!Bild: Eget collage med bilder funna på Google.

signature

9 comments

  1. Är inte heller jätteförtjust i denna sång, även om jag i övrigt gillar Rihanna. Men som sagt, så fastnar den väldigt lätt när man hört den några gånger! Hoppas helgen och allt kalasande varit bra!

  2. Vad duktig du är med bilder. Jag är imponerad och det är så vackert att bara kika in! Bra jobbat och vad roligt att ni bor på¨samma sida du och W!

  3. Jeg har …. faktisk aldri hørt hele sangen hihi ;) Lyssner aldri på radio lenger av nån anledning, tyvärre. Men har sett deler av video på tv, men tycker kanskje ikke det er min type låt, så jeg gidder (orkar) aldri høre den ferdig. Burde jeg???

  4. Linnéa: Hon är ett litet fenomen just nu, Rihanna. Jag gillar att hon piffat upp gammla 80-tals riff i sina låtar men som sagt det blir för mycket av henne stackarn. Det nöts liksom ut i förtid på så sätt.Helgen har varit jobbig minst sagt, vi rustar förfullt just nu så det har inte hunnits med så mycket kalas än. Men snart så! :)Lisa: Men tack så mycket snälla du! :) Kram!Koselig: Inte hört hela låten? Oj det var skickligt att komma undan så! ;) Låten är ganska ok, bara man inte hör den allt för ofta. Inte helt min stil heller antar jag eftersom jag börjar analysera skumma textrader! :) Nja, vet inte om du behöver det, det finns ju så mycket bättre musik att njuta! ;)

  5. tänk jag har faktiskt inte heller hört den låten. nu låter jag säkert supermossig. jag lyssnar alltid på radio, men har väl fel kanal inställd då – rix fm. men något vidare bra var den inte så jag har inte missat något då! ;)

  6. Catten: Johan envisas med att ha P3 på här hemma, det är nog där den spelas mest just nu. Garanterat så dyker den upp på Rix & Mix vilken dag som helst. Bra eller inte, jag tror att Catten kommer att nynna med till radion framöver. Lite som ett tvångsbeteende liksom! :)

  7. Undra hur många vi är som översatt den och nynnar paraply ply ply ply istället :)Men på svenska hade man nog inte kommit undan med en sådan text!

  8. ok har hørt den nå, hele 2 ganger…hehe… ok … paraply-y-y-y-y-yyyyy … jo den hadde nok funket fint på norsk og svensk også. neidu nå skkal jeg male og de regner ute, jeg tror jeg hører den en gang til paraply-y-y og ikke minst har jeg fått totalt dilla på Marcoolio – Ingen sommar uten reggae… han e jo bare kul, han …Pruttomobilen hahahaha ;)

  9. Anna: Haha, jo du vi är nog ett gäng som nynnar med i ply ply ply! Man kan liksom bara inte låta bli! :) Nja det är frågan om det ens hade blivit en hit om denna text var på svenska.Koselig: Ja du ser, det går liksom inte att komma undan den sommarplåga är vad det är! Attans så det regnar överallt, nu vill jag ha sommar och sol i massor! :)Alltså, när det kommer till Markoolio är gränsen nådd här hemma. Jag byter kanal för att inte bli tokig, dottern är på väg hem så snart kommer han att eka från övervåningen igen. Astrid är ett Markooliofan av stora mått! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *