Så smart!

SnyggkylHos Snyggkyl.se så kan man designa en ny look till sitt kylskåp, en jättesmart idé om kylskåpet fungerar finfint men kanske är lite trist att se på. På företagets hemsida finns det några förslag på design, men det bästa här är att man kan beställa en framsida utifrån sin egna bilder. Man bifogar då bilden samt måttet på kylskåpet vid beställningen och så återkommer de med ett förslag på hur det kommer att se ut. De är enkla att sätta upp och ta ner så de fungerar även om man bor i hyreslägenhet. 800 kr inklusive moms och frakt kostar det för en dörr, som hittat!Bild: Snyggkyl.se

signature

14 comments

 1. Det går inte att komma in på deras hemsida, vet du var de befinner sig geografiskt? Precis såhär vill jag ha i vårt kök! Gillar din blogg!

 2. Så snyggt! Det är så kul med alla olika inredningsmöjligheter som dyker upp. Jag har alltid gillat Weronicas blogg, så jag tycker att det är kul att ni samarbetar. Två bra bloggar på en gång, liksom… :)

 3. Anneca: Den fungerade finemang på förmiddagen så vi får hoppas att det bara är tillfälliga uppdateringar eller dyl. Tyvärr vet jag inte var de håller till, om det inte löser sig under dagen så får vi mejla och höra vad som står på! ;)

  Tack så mycket! :)

  Tillägg typ en minut senare: Nu funkar sidan igen! :)

  Annika: Ja visst är det praktiskt med alla nya lönsningar som snyggar till snabbt och gör stor skillnad. Perfekt!

  Så roligt att du tycker om vårat lilla sammarbete! :)

 4. Ja vad intressant, kan man ha mix på bilder tro? på alla barn =)Måste kollas upp mer, verkade hur fint som helst och faktiskt inte så dyrt!!

 5. Anette: Mejla till dem och fråga, jag skulle tro att det går att lösa på något smart sätt. Ja visst var det ett mycket trevligt pris! :)

  Karin B: Om jag inte hade haft en ganska så ny rostfri kyl & frys så hade jag testa detta helt klart. En stor bild på min dotter när hon cyklar och tjuter av skratt. Jag älskar den bilden, det är omöjligt att vara på dåligt humör när man ser den! :)

  Så roligt att du tassar om kring här hos mig, än mer roligt nu när du lämmnar en kommerntar. Mer sånt! :)

  Nygammalt: Så roligt att du gillar bilderna! :) Jag använder Photoshop CS2 för all bildhantering.

  En riktigt trevlig kväll önskar jag dig!

  Koselig: Haha! Det är samma här så därför skulle jag satsa på en bild på dottern som sagt! :)

 6. Men jisses vad du har hunnit blogga när jag har varit borta :) Tokläckert med snyggkyl, och rätt okej pris också ju faktiskt!Deras hemsida gick väl ner när alla dina läsare rusade dit i tusental ;)//M

 7. Camillas lockar: Fast dessa kan du testa redan nu om du är sugen eftersom de lätt går att ta ned! ;)

  Minks: Jamen visst, ibland så är man flitig! :)

  Ja snyggkyl är en riktig hit måste jag säga, lite synd att jag inte kan nyttja det själv bara.

  Haha, du är rolig du! ;)

 8. Helen: Mycket läckert! Det var så lite så! :)Till er som undrat om det går att beställa dessa även om man bor utanför Sverige så har jag nu fått reda på att det går fint! Det som tillkommer på priset är frakt och postförskott till det land ni bor i.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *