Men vänta lite nu …

Bårdens revanch!Ok, så bården är på väg tillbaka? Kanske inte riktigt vad man vill höra när man precis pillat bort bården i halva rummet på övervåningen! Men allt kommer tillbaka så är det ju bara, men just nu?Bårdens revanch! Snygg, trendig och lätt att sätta upp. Materialet är utskuren, självhäftande vinylplast som lätt kan monteras på de flesta ytor (målade, tapetserade) utan att skada dem eller lämna några klisterrester.Jag gillar dessa nya bårder, speciellt att de är i vinylplast som inte skadar väggen för oj så less jag är på att försöka få bort isbjörnsbården som sitter som berg! Det är precis som om den säger till mig, nope jag vägrar jag är inte klar med detta rum än! Jag å andra sidan har gått ifrån att tycka att det är sorgligt att bården försvinner till, Nu f*n ska den ner!  Jag tänkte nästan hela tiden idag att nej, detta gör jag aldrig om igen, men nu vet jag inte. Kanske gör jag det i alla fall, men utsikterna för bortagningen den gången är i så fall mycket bättre.Bild: Eget collage med bild från Inreda.com

signature

5 comments

  1. *ler* Oh no vi som precis snart kämpat med att bli av med alla bårder och så är de inne igen;) Men de här verkar oerhört mycket lättare att bli av med!Snyggare också än mina med kaffekoppar.

  2. Ett tips för den som vill ta ner bårder är att spackla den först, sen är det bara att dra av… Upptäckte det av en slump när jag bestämt mig för att spackla, slipa och måla över en envis bård…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *