Sno stilen del 3

Claes OlhsonTanken var att inte ha med ett tips om hur man snor Pottery Barns stil på ett tag, men vad gör man efter att först bläddrat som en galning i PB böckerna för att finna lite mer inspiration och sedan efter en stund när man går igenom högen av reklam ser en mycket bekant pryl. Så det fick bli två på raken.  Så sent som igår satt jag och pekade på den smarta flaskställen med sina fack och sa till Johan att den sån måste jag be S köpa till mig att ta med sig hem när hon kommer till Sverige i sommar. Jag kan förvisso tycka att PB varianten är lite snyggare men det blir lättare och snabbare att skicka ner maken på Gubbdagiset för lite shopping. 4 olika sätt att använda den på har jag sett så här långt. I trädgården, förvaring till fjärrkontrollerna som annars lätt rymmer, till läsk/öl samt det jag ska ha den till alla våra pennor och saxsar som aldrig finns där de ska! För 99 kr är den ett fynd!Bild: Eget collage med bilder från Claes Ohlson samt inscannade bilder från Pottery Barn böckerna.

signature

9 comments

  1. 99 kr!!!!! VILL HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! perfekt på torpet förstås!nu åker vi…. till torpet alltså! ha det bäst//M

  2. Veronika: Den vita kommer från CO! :)Linnéa: Sannerligen så piggar det upp med ett fynd! :)Pethra på Inredningsbloggen: Så bra då finns din favorit nära! :) Minks: Åhh så ni åker nu, härligt! :) Hoppas att ni får en urbra vistelse med massor av sol och lata stunder!Kram

  3. haha! Så bra, jeg skal til Tønsberg i morgen, der har de C.O butikk! :) Det får bli sommerens gave til min make det … den hvite – om de har! Den var jo jättekul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *