All I need …

Summer in the CityJust idag regnar det här, men fram tills igår har det varit några veckor av finfint sommarväder här längs norrlandskusten. Vi hoppas att sommaren snart återvänder och att solen då sprider sina värmande strålar över hela vårat avlånga land!I år kommer större delen av sommaren att spenaderas på hemmaplan i stan, This is all I need:En sommrig söt klänning, denna är från Lindex. Jag hade valt ut en illsöt från Topshop först, men när jag skulle länka så var den slut. Men denna är ljuv den med med de virkade detaljerna. Solglasögonen är viktiga, jag pendlar mellan stora a´la Katie Holmes och dessa i pilot variant från Ray – Ban. Musik är alltid viktigt, men på sommaren är det extra viktigt. MP3 spelaren är fylld med glada och medsjungbara låtar för soliga prommenader. Jag har tyvärr ingen ipod nano, men det hoppas jag råda bot på inom en snar framtid.Solskyddsfaktor är en kär vän till mig, jag har det alltid på mig ute i solen. Philosophys When Hope Is Not Enough har SPF 20 och är en oslagbar underlagskräm. En snygg väska som är lätt att bära, denna kanvasväska i kaki finns nu på rea hos  Bon´ A Parte. Lite glimmer på läppen för att framhäva solbrännan maximalt, detta från FACE Stockholm. Sköna skor för långa promenader, dessa rosa kommer från Cath Kidston. Slutligen ett glossigt magasin! Lägg till sol, glass och massor av iste och det blir en ljuvlig Summer in the city!Bild: Eget collage med bilder från ovan nämda företag.

signature

9 comments

  1. Åhh ett collage helt i min smak, det är precis sådär jag skulle vilja se ut i sommar! Speciellt skorna och väskan var helt i min smak.

  2. Måste säga som Helena T, att när du gör de där collage, då är du på topp Helena :) du har öga för det där!Jag vill ha rubbet, allra helst ajpådden och ett par liknande skor men jag skippar rosa, och kör rött, eller varför inte….. GRÖNT ;)//M

  3. Uj vad mycket man skulle vilja ha, men just nu är det vatten, el och gasräkningar som går först….man kan inte få allt. men nån gång ska jag bli rik då ska jag köpa massor med kläder till mig och familjen. solen skiner och man förstår varför man flyttat till barcelona. Kram

  4. Helena T: Attans jag såg just att rea väskan var slut! Måste bli snabbare, för denna var snygg som sagt! :)Minks: Tack snälla Minksen! Sniff! :) Gröna skor skulle funka finfint det med, men rosa ger det lite extra sommarpiff tycker jag. Jag testade nyligen vita fina, men efter ca en vecka så var de gråååååa. Ajpådden, haha! :)Anette: Jag glömmer lätt bort hur dyrt det egentligen är att bo i Spanien med alla husliga saker som kommer på räkningar i slutet av månaden. Solen skiner med sin frånvaro här, vi har fått besök av Mr Rain och han tycks stanna ett tag! ;)KramJunitjej: Ja, den lär kollas upp på plats! :)

  5. Hos oss har vädret varit tråkigt och trist ett tag nu, hoppas på sol under nästa vecka då jag bara arbetar två dagar!!

  6. Hej Helena!Har länge känt att jag vill skicka dig några beundrande ord för din fina blogg. Jag är svensklärare och suckade över alla dåliga bloggar som finns, när en god vän (Ewa på Raffigiraffi.se) tipsade om din. Nu är jag fast! Språket ar bra, personligt och engagerat samtidigt som du inte lämnar ut för mycket; det är en konst. Och så det bästa av allt: bilderna!Såg att du ville ha en iPod Nano. Har du kollat iPod Shuffle? Fick en rosa med ingraverat namn av maken på min födelsedag. Jag kan knappt släppa den…Hej från Helene

  7. Vicke: Tack så mycket snälla du! :) Klänningen har de lyckats med lindex, tycker att de ryckt upp sig rejält den butiken.Linnéa: Jag det är samma här, urtrist regnande. Nu vet jag ju inte var du bor, men det såg tämligen bra ut nästan över hela Sverige kommande vecka enligt SMHI. Jag håller tummarna för sol! :)Helene: Men åh så glad jag blir, tack så mycket för dina snälla ord! :) Min mamma har en ipod Shuffle och jag tycker att den är mycket smidig att ha och göra med och nu när du berättar om finfina saker som färgen rosa och ingraverat namn, ja då är jag såld! :)Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *