Dagens favorit!

Sköna HemJag är storkonsument när det kommer till tidningar, köper fler än jag hinner läsa många gånger. Men tidningen Sköna Hem har inte följt med hem från Maxi så ofta. Idag när jag var inne på deras sajt gjorde jag dock en för mig ny och mycket trevlig upptäckt, de 10 senaste nummren med undantag för det absolut senaste finns att läsa digitalt på deras sajt. Så nu är det bara att läsa ikapp, perfekt för en regning dag!Bild: Eget collage med bilder från Sköna Hem.

signature

16 comments

  1. Du är otrolig på att tipsa om bra sidor och saker, det tackar jag för. Du minns när du rekomenderade ELLE Mat & Vin..Jag köpte den och blev så sugen på den så jag lämnade in talongen om att jag ville prenumerera på den och även få Filippa K muggarna till reducerat pris…Det var ju et tag sen jag gjorde det.. Jag tänkte vara fräck och fråga här i din blogg om nån annan gjort samma sak. Annars får jag nog slå en signal och höra vart de tatt vägen.Idag har vi sol i Sthlm. :)

  2. Gud så bra, och så eländigt att jag inte har uppkoppling på landet…. om det nu MOT FÖRMODAN skulle regna under min semester ;)//M

  3. Alltså här är det ju sommarlov Då tycker inte jag att dottern ska sitta framför datorn utan då kan ju hon göra något annat så jag kan få sitta därNästa vecka reser dotter på läger Om solen skiner där hon är Kan det ju få regna här

  4. Roligt att höra att det finns fler som är tidningsnarkomaner!! Jag köper inte heller sköna hem. Däremot kan jag tipsa om Drömhem och Trädgård om du inte har läst den!

  5. Hittade din blogg för ett tag sen och blir alltid lika glad när min RSS säger till att du uppdaterat din blogg. Du har grymt bra tips!! Har precis upptäckt Ymapippi och köpt den där finfina klänningen som du hade bild på i ett inlägg nedan.Thanx girl and keep up the good work

  6. alice: Tack så mycket, roligt att du hittar lite tips du gillar! :) Så bra det löste sig med kopparna, jag minns också att det tog lång tid innan min premie kom. Väl värd att vänta på dock eftersom det var servetter från Darling Lexington! :)Ljuvligt hemma: Det var så lite så! :)Minks: Hmm, det är 10 tiningar, bläddra snabbt och ignorera solen så hinner du innan landet stundar! ;)Att ha det gott: Jamen visst, vad gör lite regn hos dig om dottern får solsken på sitt håll! Lite lite grann bara, inga mängder bara så att du hinner glutta lite i alla fall! ;)Molly: Drömhem och Trädgård är en av mina favoriter, det är lite fest varje gång den dimper ner i postlådan. Mysiga reportage och finfina tips, guld! :)Maria: Men tack så mycket snälla du, så jätteglad jag blir nu! :) Aha så du har köpt den finaste sommar klänningen, jag överväger fortfarande ett köp men garderoben är ack så full! Kram

  7. cappuccino: Det hade jag helt missat! Såg även att Damernas Värld fanns där, jippie! Tack så mycket för tipset! :)

  8. Koselig: Visst var det lite småmysigt att kunna läsa ikapp, många fina bilder som inspirerade må jag säga! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *